Небезпечна дієта

Небезпечна дієта

Це може бути будь-яка дієта, яку для експерименту взяли з інтернету і пробують застосувати без знань.

До дієт можна ставитися по-різному. Одні абсолютно байдужі до них або ставляться негативно. Інші є запеклими фанатами всіляких дієт, перетворюючи бажання худнути в якусь «ідея фікс».

Мода на різні дієти існувала завжди, їх рекламують і зірки, і натовпу просто бажаючих схуднути. Дієта-це добре, але є дієти, які можуть принести великі неприємності. До дієт потрібно ставитися з точки зору здорового глузду, звертаючи увагу на безпеку для здоров’я і обгрунтовану ефективність. Деякі з дієт настільки небезпечні що, навіть маючи величезне бажання схуднути, такі дієти краще ніколи не застосовувати. Шкода, яка може бути завдана вашому здоров’ю, перекреслить всю радість від втрачених кілограмів.

Небезпечна дієта.Дієта за допомогою «черв’ячка».

З’явилася ця дієта ще на початку минулого століття, але і нашому столітті триває її поширення. Дієта ця занадто радикальна і полягає в тому, що ви приймаєте таблетки, в яких містяться яйця глистів. Власне вам не потрібно нічого робити. Ви п’єте ці капсули, у вас в шлунку виростають глисти, які поїдають їжу господаря і заодно і клітини слизової оболонки. Розмножуючись, вони виділяють шкідливі речовини і отруюють ваш організм, наслідок чого можуть бути всілякі алергії. Поки відбуваються ці процеси, ви дійсно худнете. Коли ваша вага досягне бажаного, вам потрібно випити іншу таблетку — ліки від самого паразита. Такий метод — не є дієтою. Ви просто добровільно заражаєтеся паразитами, і наслідки цього для вашого здоров’я можуть бути непередбачувані. Всі міжнародні організації давно заборонили застосування капсул з глистами, проте вони поширюються підпільно. Найцікавіше те, що коли ви вирішите позбутися від паразита, друга таблетка не завжди спрацьовує і паразит залишається далі жити в вашому організмі. І позбутися його іноді можна тільки шляхом хірургічного втручання.

Небезпечна дієта.Дієти Аткінса і Кімкінса.

Обидві дієти застосовують обмеження калорійності. Суть дієти Аткінса у виключенні з раціону вуглеводів, замість них пропонується вживати білки і їжу, насичену жирами. Такий раціон підходить тільки небагатьом людям, зі здоров’ям у інших будуть величезні проблеми. Творець цієї дієти схуд, використовуючи її, на кілька десятків кілограмів, а потім знову їх набрав. Але він встиг випустити свою книгу, тираж якої склав кілька десятків тисяч примірників. Дієта Кімкінса деякий час назад була не менше популярна. Суть її полягає в тому, що потрібно споживати в день до 800 кілокалорій, і кожен день пити проносне. Проблеми зі здоров’ям у «сидять» на такій дієті, не змусили себе довго чекати. Ось тут і з’ясувалося, що автор цієї дієти — просто авантюристка і шахрайка. Про цю дієті попереджали в пресі, проте реклама книги вже заробила і принесла автору чималі мільйони грошей.

Небезпечна дієта.Дієта з хоріонічним гонадотропним гормоном

Цей гормон отримують з плаценти людини. Його втирають в проблемні місця або роблять ін’єкцію. Вважають, що гормон прискорює обмін речовин в жирових клітинах, і таким чином коригуються проблемні місця. Немає ніяких доказів, ні практичних, ні теоретичних, що даний метод ефективний. Але доведено, що введення такого гормону жінкам викликає проблеми з яєчниками.

Небезпечна дієта.Доктора Чугай і його сітка.

Мета цієї дієти — відбити у вас саме бажання є, зробити процес прийняття їжі максимально некомфортним. Для цього хірургічним шляхом в мову вшивається сітка, яка заподіює дискомфорт і біль. Щоб відчувати менше болю, людина змушена вживати тільки рідку їжу. Через місяць мук сітку видаляють. Цей метод не тільки дискомфортний і хворобливий, але і небезпечний — сітка може викликати запальні процеси. Терпіти біль протягом місяця — це величезний стрес, і тому це небезпечна дієта. І ніхто не дасть гарантій, що після зняття цієї сітки ви не наберете всі, такими муками, втрачені кілограми.
Всі ці методи допомагають досягти ефекту на коротко тривалий час. Всі вони грунтуються на тому, щоб процес харчування був якомога більш болючим і дискомфортним. Ризик від застосування цих методів настільки величезний для здоров’я, що він не коштує тих пари кілограмів, від яких вам вдасться позбутися.
Потрібно навчитися тримати себе під контролем, отримуючи задоволення від їжі, більше рухатися і вам не потрібно буде застосовувати такі небезпечні дієти.
Саме тому, в Smart Fitness Academy, ми розробили семінар-практикум — «Дієтологія для фітнес тренера». Він дасть Вам можливість ознайомитися з принципами розрахунку калорійності їжі і правилами підбору схеми харчування відповідно до індивідуальних особливостей і запитів клієнта без шкідливих наслідків для здоров`я.

Ми з задоволенням поділимося знаннями з теорії та практики на семінарах з дієтології та іньшому навчанні (Smart Fitness Academy), забеспечим якісне консультування, суправодження і будемо сприяти успішному зростанню Ваших фітнес клубів.

 Впевненно крокуй до успішної кар’єри з лідером!
Детальніше на сайті http://academy.smartfitness.com.ua/
 У Києві: [відкрити контакти](067) 249-30-60, [відкрити контакти](093) 115-70-21;
 У Львові: [відкрити контакти](063) 740-12-44;
 В Маріуполі: [відкрити контакти](067) 116-14-89;
 В Одесі:[відкрити контакти](063) 158-48-15.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Медицина, фармацевтика Спорт, здоров'я