Життя іноземців на Кіпрі

Життя іноземців на Кіпрі

Дуже незвичайний рейтинг країн ЄС склав Євростат та опублікував у березні на своєму офіційному ресурсі. Йдеться в ньому про кількість постійно проживаючих іноземців, тобто тих осіб, які переїхали в ту чи іншу державу на ПМЖ

Дуже незвичайний рейтинг країн ЄС склав Євростат та опублікував у березні на своєму офіційному ресурсі. Йдеться в ньому про кількість постійно проживаючих іноземців, тобто тих осіб, які переїхали в ту чи іншу державу на ПМЖ, але не отримали її громадянства та залишаються громадянами країни, з якої мігрували.

Максимальна частка іноземців серед постійного населення в Євросоюзі припадає на Люксембург і становить 48% від загального населення країни. Другий рядок рейтингу посідає Кіпр. Загальна обстановка та нерухомість Кіпру приваблює більше 114,5 тисячі іноземних громадян (34, 6 тисяч – з держав, які не є членами ЄС). І це при тому, що вся чисельність населення острова становить трохи більше 864 тисяч.

Така популярність країни пов’язана із сприятливим кліматом та екологією, зручними умовами для роботи й ведення бізнесу, прийнятними цінами на продукти харчування і житло. Іноземці можуть легко зняти або купити будинок на Кіпрі, квартиру в сучасному житловому комплексі, отримати посвідку на проживання й перебувати тут з дотриманням мінімальних формальностей.

Слідом за Люксембургом та Кіпром в переліку йдуть Австрія, Естонія, Мальта і Латвія. Найменше іноземців обирають для постійного проживання Польщу, Румунію та Литву.

Детально : https://ctm-group.com.ua/sitenews/news-cyprus-property/inostrancam-nravitsya-zhit-na-kipre


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Нерухомість, будівництво