«Тут знайомишся з креативними людьми і отримуєш різносторонній досвід», – студентка про навчання в IT Step

«Тут знайомишся з креативними людьми і отримуєш різносторонній досвід», – студентка про навчання в IT Step

Чому старшокласники і випускники шкіл обирають для навчання IT Step Academy.

Студентка напрямку «Комп’ютерна графіка та дизайн» Наталія Павлів скоро вже завершує навчання. Вона згадує, як два роки тому прийшла сюди старшокласницею з намірами навчитися фотографувати. А зараз вже робить перші, проте впевнені кроки у web-дизайні і складає амбітні плани на майбутнє.

«Я обрала навчання в IT Step Academy після школи. По завершенню 9 класу хотіла йти вчитися суто у напрямку фотографії, бо я нею дуже захоплююся. Напередодні останнього дзвоника я побачила в Інтернеті рекламу навчання на графічному дизайні в IT Step. Я прибігла до мами в кімнату з рішенням: все, хочу туди на навчання!

Після останнього дзвоника в школі я пішла одразу на день відкритих дверей в IT Step Academy.  І от вже два роки я навчаюся академії. Звісно, у нас були заняття з фотографії. Але згодом мені почали подобатися й інші напрямки, особливо UX дизайн.  

Найважче мені пішло 3D-моделювання. А от найцікавішим став web-дизайн. Навчання варте того. Тут знайомишся з багатьма креативними людьми і отримуєш різносторонній досвід: починаючи з основ Photoshop і закінчуючи web-дизайном. Можна спробувати різні напрямки і знайти свій.  

Хоча раніше я працювала не за фахом – у кол-центрі, зараз я вже почала займатися реальними проектами у сфері дизайну. Наразі працюю над сайтом міського відділу культури свого містечка. Також паралельно працюю на фрілансі – розробляю банери, листівки, запрошення. У майбутньому, звісно, планую займатися дизайном. А фотографія лишається хобі.

Зараз лишилося підтягнути англійську, бо без цього в ІТ-сфері неможливо працювати, особливо за кордоном».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Лідерство, тімбілдинг Переговори, риторика, ораторське мистецтво Саморозвиток