Літо разом з HOCK

Літо разом з HOCK

Літо — пора різних акцій і пропозицій. Сьогодні HOCK Ukraine пропонує вам взяти участь в акції «Літо разом з HOCK» і отримати знижку на навчання за програмою ACCA DipIFR (Rus) до 18%.

На вулиці літо і ми всі мріємо про відпочинок, море і прохолоду. Абсолютно немає бажання думати про навчання, а тим більше про ті фінансові витрати, які воно за собою несе. Але не даремно існує приказка «Готуй сани влітку — воза взимку». Саме зараз можна знайти найбільш вигідні пропозиції з навчання.

Сьогодні зрозуміло, що Диплом ACCA DipIFR є необхідністю для українського бухгалтера. Тому в Україні досить провайдерів, що пропонують навчання за програмою ACCA DipIFR. Курси підготовки до іспиту стали якоюсь мірою предметом широкого споживання. При підготовці кандидатів до Диплому DipIFR всі провайдери мають спільну мету — підготувати слухачів так, щоб вони склали іспит з першої спроби. Кандидату потрібно розібратися з усією наявною інформацією та визначити для себе, який провайдер допоможе йому найкраще підготуватися до іспиту з найменшими витратами — з точки зору часу та коштів.

Компанія HOCK проводить навчання за програмою АССА DipIFR з 2004 року і за цей час зарекомендувала себе на ринку бізнес-освіти як надійний провайдер.

Ми проаналізували високі результати наших слухачів (не менше 60% слухачів HOCK складають іспит з першої спроби) і виділили три складових успіху:

1. Викладачі.

Всі викладачі HOCK є досвідченими та кваліфікованими фахівцями, які мають великий практичний досвід в області застосування МСФЗ та навички роботи зі слухачами. Основний викладач DipIFR (Rus) в HOCK Ukraine — Наталія Василенко, PhD, CMA, ACCA DipIFR (Rus), CIPA. Наталія — ​​одна з провідних викладачів DipIFR (Rus) в Україні, що підтверджено статистикою складання іспиту слухачами HOCK.

2. Матеріали.

Матеріали, які розроблені методистами HOCK, оновлюються до кожної сесії з урахуванням всіх змін Стандартів. Звичайно, теоретичних знань недостатньо для складання іспиту, тому основний акцент в навчанні ставиться розв'язування практичних завдань. Основна перевага методики навчання в HOCK — це паралельне вивчення теорії та закріплення отриманих знань на практиці. Викладачі HOCK використовують не тільки задачі Екзаменатора, а й задачі, що розроблені нашими методистами.

3. Аудиторні заняття.

На численні прохання слухачів, HOCK Ukraine збільшив блок передекзаменаційної підготовки до 14-ти навчальних днів. Додаткові заняття присвячені вивченню розробки HOCK Ukraine — алгоритму відповіді на теоретичні завдання, який дає учасникам підготовчої програми можливість суттєво підвищити шанси скласти іспит з першого разу.

Якщо сьогодні Ви розумієте, що отримати Диплом особисто для Вас є необхідною умовою розвитку кар'єри, то не відкладайте навчання «на завтра». Сьогодні ми готові запропонувати Вам максимальний пакет послуг при мінімальних витратах з Вашого боку.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Фінанси, кредит, банківська справа