Вигоди для компанії від систематизації бізнесу

Вигоди для компанії від систематизації бізнесу

Успіх організації в конкурентному середовищі більш всього залежить від компетентності вищого менеджменту. Професійна компетентність вищого менеджменту організації базується на розумінні та застосуванні методів світової науки менеджменту.

Відповідно до ринкових тенденцій, успішними вважаються не ті організації, які просто виробляють продукцію у відповідності до стандартів або вимог споживачів, а ті, які забезпечують високий рівень задоволеності споживачів, власного персоналу, сприяють успіху постачальників та партнерів, допомагають у розв’язанні проблем суспільства і досягають при цьому довготривалих високих фінансових результатів.

Успіх організації в конкурентному середовищі більш всього залежить від компетентності вищого менеджменту.

Професійна компетентність вищого менеджменту організації базується на розумінні та застосуванні технології, методів, інструментарію теорії і практики світової науки менеджменту.

У ході еволюційного розвитку наукових досягнень та внаслідок вивчення практик і методик найкращих світових організацій було відзначено основні підходи та принципи, завдяки яким їм вдалося досягти успіху.  

Результатом виділення найкращої практики стала розробка та стандартизація Моделі успішного менеджменту організації, яка і зафіксована в стандартах серії ISO 9000. Інформація, що сконцентровано закладена в стандартах ISO 9000, ISO 9001, ISO 9004, призначена керівництву організацій. Чому? Тому що ці стандарти не встановлюють безпосередньо вимог до продукції (технічних вимог), але встановлюють вимоги до системи менеджменту щодо випуску якісної продукції. Ця інформаційна модель надає допомогу керівництву у налагодженні відповідної інфраструктури в організації для гарантованого випуску якісної продукції або надання послуги. Вимоги та настанови для керівництва, що містяться в стандарті ISO 9001, загальні та застосовні до організацій усіх галузей промисловості чи економіки, незалежно від форми власності чи категорії пропонованої продукції (товару або послуги). 

Запрошуємо до консалтингового центру «Школа Адміністративного Управління Зіміної», https://www.shauz.kiev.ua/ на тренінг-программи управлінського розвитку.

Ми раді Вам професійно допомагати управляти бізнесом системно, результативно та ефективно!Галина Зіміна,

Засновник та директор консалтингового центру ШАУЗ,
Системний консультант-тренер, Коуч


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Лідерство, тімбілдинг Менеджмент, керування, KPI