На шляху до професійного росту українських бухгалтерів - міжнародні стандарти та дипломи

На шляху до професійного росту українських бухгалтерів - міжнародні стандарти та дипломи

Сьогодні у великих міжнародних компаніях в Україні диплом CIMA або АССА ДипІФР (рос). є обов'язковим для фінансового відділу. Підвищити свою кваліфікацію, шоб успішно здати іспит, ви можете в НЦ "Школа успішного бізнесу".

У сучасному світі все змінюється дуже швидко, тому підвищення кваліфікації періодично необхідно проходити всім фахівцям. Змінюється законодавство, інформаційне забезпечення, методи роботи, а значить потрібно підвищувати кваліфікацію. Сьогодні у великих міжнародних компаніях в Україні диплом CIMA або АССА ДипІФР (рос), САР, ІАВ є обов'язковим для фінансового відділу. Щоб буди затребуваним фахівцем, головним спеціалістом треба постійно підвищувати кваліфікацію, крок за кроком піднімаючись по кар'єрних сходах. Де і яким чином це зробити?..

По- перше, ви можете дізнатись умови іспитів на сайтах міжнародних сертифікацій, зареєструватись та розпочати самостійну підготовку до іспитів. Для довідки: https://www.cimaglobal.com , www.accaglobal.comhttps://www.ifrs.comwww.iab.org.uk, www.cipa-rus.ru, www.ifa.org.ukwww.aciia.org.

По- друге, знайти групу в інтернет-просторі чи онлайн-курс підготовки і готуватись таким чином.

По-третє, ви можете обрати один із навчальних центрів підвищення кваліфікації, у якому є саме такі програми, а головне, досвід успішої здачі іспитів та отпимання дипломів.

Якщо Ви плануєте свою підготовку до осінньо-зимової сесії  ДипІФР-рус і CIMA,САР, ІАВ, то час починати- для успішного іспиту треба готоватися майже три місяці:

Не важливо, як Ви готуєтеся, в навчальному центрі або самостійно. Досвід показує, що тримісячний термін підготовки - це ідеальний термін з точки зору тривалості і занурення в матеріал. Два місяці (якщо готується до іспитів «з нуля») - це замало. Чотири місяці - пропадає ентузіазм і різко падає дисципліна. Тому, якщо Ви збираєтеся здавати найближчим часом іспити - починайте планувати свою підготовку прямо зараз.

Наш навчальний центр  "Школа успішного бізнесу" радий повідомити Вам, що вже почався набір учасників тренінгових програм: диплом АССА ДипІФР і Сертифікат CIMA, курс ІАВ та програм МСФЗ.

  • У вартість навчання входить:

 комплект матеріалів (курс лекцій, збірник питань-завдань і відповідей, збірник попередніх іспитів з рішенням);

пробний іспит, з подальшим наданням вирішення цього іспиту;

 обіди та кава-паузи; індивідуальні консультації.

 І Пропонуємо безкоштовне відвідування одного будь-якого заняття курсу ДипІФР з метою отримання чіткої картини  навчання.

  • Протягом курсів йде пряме спілкування з лектором, що дає можливість отримати кваліфіковану і обгрунтовану відповідь на Ваше запитання. Жоден Ваше питання не залишиться без відповіді. Навчання на наших курсах засноване на об'єднанні лекцій і практичних занять. Практика будується на конкретних прикладах з урахуванням спеціалізації кожного напряму навчання бухгалтерів
  • Лектора: сертифіковані викладачі - сертифікати CAP / CIPA, ACCA, CIMA, Диплом IPFM; практикуючі фінансисти і юристи, члени Федерації Професійних Бухгалтерів та Аудиторів України.
  • Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу» Ольга Миколаївна Зіоменко, член ФПБАУ.
  • Кожної осені та весни наші випускники успішно здають міжнародні іспити та отримують дипломи з міжнародних сертифікацій.

Тому визначаючи свій шлях розвитку кар'єри, подумайте, обирайте і приєднуйтесь!

Почніть разом з нами своє сходження по кар'єрних сходах!

 Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр "Школа успішного бізнесу", м.Харків.

Реєстрація за

телефонами:  [відкрити контакти](096)210 86 20, [відкрити контакти](099)214 67 72[відкрити контакти](063)148 46 18

E-mail: [відкрити контакти][email protected]

- Ольга Миколаївна, адміністратор і організатор тренінгів з підготовки до Міжнародних сертифікаціям.

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI