Як уникнути штрафів? Працюєчи та навчаючись з професіоналами!

Як уникнути штрафів? Працюєчи та навчаючись з професіоналами!

Чого найбільше боїться бухгалтер та його роботодавець? Правильно: перевірки та суми штрафів, які нараховані і треба сплатити..Як уникнути штрафів? Працюєчи та навчаючись з професіоналами! НЦ "Школа успішного бізнесу"- професіонал у навчанні!

У січні-червні 2019 року органами ДФС встановлено порушення при виплаті заробітної плати та інших доходів в 42,7 відс. суб’єктів господарювання, які перевірялися. За результатами перевірок порушникам донараховано до сплати 471,7 млн грн податку на доходи фізичних осіб, 146,1 млн грн єдиного внеску та 35,4 млн грн військового збору.

За рахунок вжитих заходів податкового контролю було виявлено 10,3 тис. найманих осіб, праця яких використовувалась роботодавцем без оформлення трудових відносин.

За січень-червень 2019 року до державної реєстрації залучено 11,8 тис. громадян, які здійснювали підприємницьку діяльність неофіційно. До бюджетів додатково сплачено 12,5 млн грн податків та зборів та 14,4 млн грн єдиного внеску.

Юридичні та ФОП, які використовують найману працю, згідно зі ст.265 КЗпП несуть фінансову відповідальність у розмірі: 10 мінімальних заробітних плат (41 730 грн) за недотримання мінімальних гарантій в оплаті праці за кожного працівника, стосовного якого допущено порушення. Фінансові санкції до роботодавця за ненарахування індексації застосовують органи Держпраці.

За ненарахування, несвоєчасне проведення, проведення з порушенням Порядку індексації зарплати передбачена адміністративна:

- від 30 до 100 НМДГ — від 510 до 1700 грн (част.1 статті 41 КУпАП);
- від 100 до 300 НМДГ — від 1 700 до 5 100 грн — за скоєні особою повторно протягом року порушення після притягнення до адміністративної відповідальності або стосовно неповнолітнього працівника, вагітної жінки, одинокого батька, матері або особи, яка їх замінює, що виховують дитину до 14 років або дитину з інвалідністю (част. 2 ст. 41 КУпАП).

Відповідні штрафи накладаються на посадових осіб підприємства (як правило, на директора, головного бухгалтера) або на роботодавця-підприємця.

ЯК позбавитися цього головного болю?

Звичайно, працюючи за нормами законодавства та маючи команду фахівців- професіоналів!

Хтось може зауважити: в законодавстві постійні, майже щоденні зміни! Так – згодні! Фахівець – професіонал за ними слідкує та оновлює свої знання та кваліфікацію!

А в підвищенні кваліфікації  стане у нагоді наш навчальний центр- «Школа успішного бізнесу»!

«Школа Успішного Бізнесу» за 10 років навчила понад 2000 бухгалтерів і фінансистів. У нас Ви знайдете відкриті і корпоративні тренінги, семінари з бухгалтерського обліку та фінансової грамотності для всіх, хто не хоче зупинятися на досягнутому і бажає опанувати не тільки в теорії, а й на практиці засвоїти всі тонкощі бухгалтерського та управлінського обліку.

В даний час наш навчальний центр пропонує найактуальніший комплекс інформації, якою повинен володіти сучасний бухгалтер. У «Школі успішного бізнесу» проводиться якісне навчання за різними напрямками, тому пропонуємо актуальні семінари та курси  в Харкові з провідними консультантами  Харкова та України.

Наприклад, семінар-практикум, який убезпечить вас від штрафів згаданих вище-   Кадри та зарплата -2019 з Тимуром Алієвим, де обговорються питання:

  • Правила організації діловодства, КАДРОВИЙ АУДИТ ПОСАД, упорядковуємо кадрову документацію, СТРАХОВИЙ СТАЖ, особи з інвалідністю, контроль Держпраці, штрафи. ПРОФСТАНДАРТ: до чого слід готуватися роботодавцю;
  •  Оплата праці як предмет контролю інспектора Держпраці. ЄСВ, ПДФО та військовий збір: практичні акценти. Службові відрядження: кадрові, бухгалтерські та податкові аспекти 

Протягом семінару та інших курсів йде пряме спілкування з лектором, що дає можливість отримати кваліфіковану і обгрунтовану відповідь на Ваше запитання. Жодне Ваше питання не залишиться без відповіді. Практика будується на конкретних прикладах з урахуванням спеціалізації кожного напряму навчання бухгалтерів.

 Наші лектори - це сертифіковані викладачі, які мають сертифікати CAP / CIPA, ACCA, CIMA, Диплом IPFM; практикуючі фінансисти і юристи, члени Федерації Професійних Бухгалтерів та Аудиторів України.

Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу» Ольга Миколаївна Зіоменко, член ФПБАУ.

Обирайте  на нашому сайт і (http://bbo.com.ua/  ) та приєднуйтесь до наших постійних слухачів!
Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

 Реєстрація  на програми за телефонами:

  [відкрити контакти](096)210 86 20, [відкрити контакти](099)214 67 72[відкрити контакти](063)148 46 18

 та E-mail: [відкрити контакти][email protected] - Ольга Миколаївна.

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу»


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI