It’s school: хто викладатиме в першій ІТ-школі Львова

Знайомство з частиною команди IT’S SCHOOL: педагоги ІТ-школи

Зовсім скоро розпочнеться навчання у першій ІТ-школі Львова It’s school. Питання, яке цікавить більшість батьків та учнів – хто ж буде викладати? Адже вчитель – дуже важлива особистість у житті кожного школяра.

Ми впевнені: сучасний вчитель має сам бути учнем. Саморозвиток, прагнення вдосконалюватися – одні з ключових пріоритетів для викладача. Тому ми дуже ретельно поставилися до підбору команди It’s school. Перш за все, ми зважали не на вік і статус, а на те, наскільки людина любить дітей, наскільки сучасні погляди на освіту має та якими актуальними навичками і знаннями володіє, аби передати їх школярам.

Отже, вчителі ІТ-школи – це:

  • Ті, хто люблять дітей
  • Ті, хто вміють постійно вчитися
  • Ті, хто розуміють сучасні тенденції освіти
  • Ті, хто володіють новітніми методиками викладання
  • Ті, хто вміють комунікувати
  • Ті, за ким майбутнє освіти

Хто є директором It’s school

Керує школою Михайло Заремба – за професією вчитель-фізик, за покликанням – справжній профі, що любить дітей! Зазвичай учні директора бояться, але у нас все навпаки! Двері директора школи завжди відчинені для всіх! Тому звертатися можна у будь-який момент з будь-якого питання!

У нього за плечима багаторічний досвід на аналогічній посаді в Ліцеї міжнародних відносин ім. В.Стуса. Молодий, прогресивний, цілеспрямований – так можна описати Михайла Зарембу. Адже він активно бере участь у різноманітних українських та міжнародних освітянських проектах і переймає закордонний досвід!

Зокрема, це проекти Pasch Schulen «Школи: партнери майбутнього» від Goethe-Institut, а також Мовна школа у Фінляндії. Михайло Заремба є  експертом із впровадження методики CLIL від Goethe-Institut, а також партнером  Alliance française. Крім того, неодноразово був спікером під час Освітнього конгресу, Форуму Інноваційної освіти та інших заходів. 

Дуже велику увагу приділяє впровадженню міжнародного досвіду в українській школі. Адже сьогодні існує безліч цікавих методик, покликаних зробити уроки більш цікавими та ефективними! А хіба не всі ми чекаємо змін, які сьогодні так потрібні в українській освіті?

Фізика

Цей предмет викладає Анна Мудра, яка дуже легко знаходить спільну мову з учнями. У роботі використовує інтерактивні методи, комбіновані уроки, проектні підходи та змішане навчання. Окремим напрямком її діяльності є інтегроване навчання за методикою CLIL, що включає рівноцінне поєднання на уроках предметів іноземної мови та фізики. Анна є вчителем, що йде в ногу з часом та сучасними освітніми методиками, активно займається самоосвітою та проводить тренінги і майстер-класи для учнів і вчителів. Є творчою людиною, займається позакласною роботою. Користується авторитетом серед колег та батьків. Для учнів часто є тьютором, що додає результативності та мотивує школярів до навчання. 

Географія

Учителем географії та екології є Андрій Заремба. У сфері освіти він вже більше ніж 17 років. Та любов до географії має з дитинства.

«Географія – це пізнання світу зі всіх ракурсів. Це – подорожі, без яких неможливе пізнання, а подорожі – це завжди приємні враження і відчуття! Мандри –  це щось нове, незвідане і цікаве. Ось чому я обрав географію і готовий ділитися своїми знаннями і досвідом з іншими. Учень для мене – особистість, партнер і друг. А основне моє завдання – навчити дітей любити світ», – говорить Андрій Заремба.

Також він упевнений: сам предмет легко інтегрувати в будь-яку частину життя та поєднати з іншими, зокрема з ІТ-дисциплінами.

Українська мова та література

Любов до рідної мови учням прищеплюють  Олена Крижанівська та Марина Копитон. Вони «горять» своїм предметом і вже точно знають усі нюанси правопису!

Олена Крижанівська про цю професію взагалі мріяла з першого класу! І за час шкільних років це бажання не змінилося. Тому Олена вирішила займатися філологією і вивчати українську мову. На її думку, у школі всі діти повинні бути рівними, не потрібно ділити клас на «кращих» чи «гірших» учнів. А, навпаки, робити все, щоб вони хотіли вдосконалювати старі чи розвивати нові навички.  

Марина Копитон дотримується такої ж думки. Мабуть, саме тому її так люблять діти! У неї за плечима – і волонтерство, і організація вечорів творчості, дитячих таборів та соціальних проектів. Вона переконана: вчитель – це друг і порадник для учнів. Але водночас він має вимагати знань і надихати школярів їх здобувати.

Історія

Історії школярів навчає Іван Маркуль, який вже понад 10 років працює вчителем. За весь час роботи вдало поєднував уроки історії та управлінську діяльність як заступник директора. Творча та натхненна людина з відмінним почуттям гумору та нестандартними підходами до викладання історії: уроки-екскурсії, театральна педагогіка, інтеграція історії з іноземними мовами, природничими та гуманітарними науками.

«Історія для мене – це спосіб мислення та аналізу, визначення майбутнього. Це – розвиток особистості через пізнання світу та його культури», – розповідає Іван Маркуль.

Англійська мова

Вчителів англійської є декілька. Однією з них є Ольга Конєва, яка має великий досвід і вбачає у дітях нескінченне джерело натхнення!

«Мене захоплюють дитячі усмішки, їхня допитливість, жага знань та відкритість світу. Для мене професія вчителя – це, насамперед, прагнення виховувати нові покоління, передавати не лише знання, а й важливі цінності: добро, чесність, цілеспрямованість, відповідальність, вміння самостійно працювати та досягати мети, впевненість в собі, а також здатність критично мислити та свідомо приймати рішення», – зазначає Ольга Конєва.

Разом з учнями вона завжди тішиться їхнім досягненням. І крок за кроком веде їх до успішного результату! Тому з нетерпінням чекає навчального року, адже на заняттях з англійської не буде нудно нікому!

Хімія

Мар'яна Орнат у 2019 році здобула ступінь бакалавра за спеціальністю «Хімія» у Львівському національному університеті імені Івана Франка та вступила на магістратуру.

«Завжди мріяла стати вчителем, адже дуже люблю дітей. Вважаю, що вчитель повинен бути на рівні з учнями, бути для них порадником. Під час уроків хімії буду намагатися зацікавити учнів цією наукою та руйнуватиму стереотип, що хімія важка та нудна. Адже хімія оточує нас і допомагає краще зрозуміти довкілля», – говорить Мар’яна Орнат.

Зазначимо, зараз проводиться активний набір на навчання учнів у 5-10 класи. Залишилося по кілька місць в кожному класі. Отримати консультацію та записатися на співбесіду можна за телефоном: [відкрити контакти](067) 557-87-06 або на сайті IT'S SCHOOL.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Ранній розвиток, розвиток дітей