Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств

Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств

Якщо Ви головний бухгалтер або тільки збираєтеся ним стати, Ви повинні відповідати запитам реального бізнесу і позиції кадрового ринку. Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств.

«Головний бухгалтер 21-го століття», який не вміє скласти або хоча б коректно «читати» фінансову звітність, складену за МСФЗ, часто трактується провідними рекрутинговими компаніями, як «обмежений фахівець».

Мета введення міжнародних стандартів фінансової звітності - забезпечити єдину мову фінансової звітності для інтегруються ринків капіталу в світі - при досягненні цієї мети враховуються потреби підприємств малого і середнього бізнесу та країн з економікою, що розвивається. 

Повні МСФЗ Необхідні або допустимі для фінансової звітності компаній, чиї акції котируються на біржах. МСФЗ для ПМСБ (підприємств малого і середнього бізнесу) були випущені в липні 2009 р Приблизно в 70 країнах уже допускається або потрібна їх використання або планується їх впровадження в найближчі  роки.

 Переваги МСФЗ для ПМСБ: Підвищують доступність кредитних коштів (кредити виділяються на підставі фінансової звітності);Продавці оцінюють фінансовий стан покупців;Іноземні позики і постачальники;Підвищують доступність акціонерного капіталу (неуправлінські інвестори, іноземний венчурний капітал);Освіта та навчання;Ефективний аудит;Полегшують завдання там, де застосування повних МСФЗ вже є обов'язковою вимогою. 

 Отже,  Перехід на МСФЗ - неминучий процес для українських підприємств. Запрошуємо на ознайомчі заняття з Міжнародних стандартів фінансової звітності.

Навчальний центр "Школа успішного бізнесу" Запрошує Вас на тренінги: «МСФЗ і ПСБО: огляд і перше застосування» + НОВЕ В МСФЗ – 2019»

 Тренінг Семінар призначений для: Головних бухгалтерів, бухгалтерів, Фінансових директорів, Керівників і фахівців фінансових служб, Аудиторів.

Якщо Ви головний бухгалтер або тільки збираєтеся ним стати, Ви повинні відповідати запитам реального бізнесу і позиції кадрового ринку!

Наша мета - щоб наші тренінги, навчання, курси допомогли стати нашим слухачам найкращими професіоналами.

РЕЄСТРАЦІЯ на навчання і докладна інформація

за телефонами : [відкрити контакти](096)210 86 20[відкрити контакти](099)214 67 72[відкрити контакти](063) 148 46 18 

або пишіть нам : [відкрити контакти][email protected] 
Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу», член ФПБАУ - Ольга Зіоменко

Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «школа успішного бізнесу».


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI