Глобальне впровадження МСФЗ в Україні - питання часу

Глобальне впровадження МСФЗ в Україні - питання часу

Попит на фахівців зі знаннями МСФЗ стає дедалі більше. Зміни в Законі про бухгалтерський облік та фінансову звітність значно розширюють сферу застосування МСФЗ..Запрошуємо на підвищення професійної освіти в навчальний центр «Школа успішного бізнесу».

Міжнародні стандарти фінансової звітності використовується тому, що вони прийняті країнами Європейської спільноти як обов'язковий стандарт.

Оскільки МСФЗ вимагають порівняльної звітності (тобто потрібні звітні дані за попередній рік), більшості компаній довелось перейти на МСФЗ уже в 2004 році.Багато компаній перейшли на МСФЗ ще раніше під тиском ринку (інвестори і кредитори, а іноді і іноземні постачальники і споживачі вимагають звітності за МСФЗ).

Перехід на МСФЗ - це складний процес, що включає кілька етапів (наприклад, кардинальна зміна облікової політики компанії, аналіз всіх господарських операцій, широке використання професійного судження в бухгалтерському обліку, процес трансформації звітності тощо).Однак першим етапом має бути навчання і сертифікація спеціалістів: фінансових директорів, бухгалтерів і аудиторів. 

Які основні модулі курсу з підвищення кваліфікації?

"ACCA DipIFR (rus)" - практичний курс для фахівців, знайомих з теоретичною базою МСФЗ і націлених на отримання ACCA DipIFR (rus). Програма включає в себе як вивчення теоретичних аспектів МСФЗ, так і інтенсивну відпрацювання завдань майбутнього іспиту. 

Курс «Перше застосування МСФЗ: трансформація звітності» (тривалість 16 годин)з  наступним за "оглядовим курсом МСФЗ" (тривалість 25 годин). Трансформацію звітності складно освоїти при першому знайомстві з МСФЗ.

Курс IAB -48 годин- Програма IAB атестована Комітетом по визнанню якості кваліфікацій і програм при Міністерстві освіти Великобританії QCA (Qualification and Curriculum Authority). Після проходження навчання та складання іспиту з нею видається Diploma in Accounting to International Standards з присвоєнням професійної кваліфікації в області МСФЗ. Курс - стартовий майданчик для подальшого кар'єрного зростання і роботи в міжнародних компаніях.

 Семінар IFRS 16 «Оренда» - Курс, який дасть: Можливість навчитися розуміти розрахунки дисконтування; Впевненість в застосуванні нового стандарту; Практичні аспекти нового обліку оренди; Розуміння впливу на аналіз фінансової звітності.

«Школа успішного бізнесу» рекомендує всім, хто прийняв рішення отримати будь-якої міжнародний сертифікат по МСФО, пройти вивчення самих стандартів. А вже наступним етапом, прослухати курс підготовки до здачі іспиту на сертифікат. Представники всіх сертифікаційних програм не приховують, що ці програми орієнтовані на аудиторні екзаменаційні завдання, включають не всі стандарти, в деяких питаннях далекі від практики застосування МСФЗ. Треба починати з вивчення самих стандартів, вони є базою для освоєння програм Міжнародних сертифікацій.

«Школа успішного бізнесу» не має на меті готувати фінансову звітність за МСФЗ замість бухгалтерії підприємства. Нам важливо передати Вам все знання наших тренерів і допомогти прийняти рішення керівництвом підприємства про перехід на складання звітності за  МСФЗ 

Мета наших курсів - ваш успіх !!! наш центр готовий вам допомогти стати професіоналом і прийняти правильне рішення! запрошуємо на підвищення професійного освіти в навчальний центр "школа успішного бізнесу"

«Школа успішного бізнесу» надає своїм «учням» найбільш вдосконалені програми навчання ПСБО і МСФЗ і відповідають вимогам актуальності інформації, які складається на ринку послуг професійного бухгалтерського навчання. 

Викладачі курсу - фахівці з МСФЗ, власники дипломів ACCA DipIFR (rus) і повного сертифіката ACCA Qualification.

Адміністратор програми: Директор «Школи успішного бізнесу», член ФПБАУ - Ольга Зіоменко

Реєстрація на навчання і докладна інформація за телефонами:: [відкрити контакти](096) 210-86-20[відкрити контакти](099) 214-67-72[відкрити контакти](063) 148-46-18,   пишіть нам [відкрити контакти][email protected]


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI