Меблі для аптек, аптечні меблі. Дизайн і виробництво меблів

Меблі для аптек, аптечні меблі. Дизайн і виробництво  меблів

Один з етапів відкриття аптеки - меблі для аптеки. Для отримання ліцензії приміщення вже має бути обставлено аптечної меблями. Це є обов'язковим умовам для отримання ліцензії на аптеку.

Один з етапів відкриття аптеки - меблі для аптеки. Для отримання ліцензії приміщення вже має бути обставлено аптечної меблями. Це є обов'язковим умовам для отримання ліцензії на аптеку. 

Меблі для аптеки

Отже, Ви відкриваєте аптеку. Ви підібрали приміщення, привели його в належний вигляд і тепер стала така ситуація: як вибрати меблі для аптеки. Що потрібно врахувати, яка вона буває аптечні меблі, який колір підібрати, яких вимог і стандартів потрібно дотримуватися щодо меблів для аптеки?

Наші експерти зроблять для вас меблі, яка буде "продавати"

Регіон роботи.

Київ, Львів, Одеса, Харків, Дніпропетровськ і всі області України. Ми маємо філії в усіх обласних центрах. Ми зосереджені на виготовленні сучасної, функціональної аптечної меблів, яка підкреслить імідж аптеки і залишить хороше враження для повторних візитів покупців до вас. Є різні варіанти різного рівня і цінової політики.

 Меблі для аптеки в різних кімнатах

  • Торговий зал (вітрини, шафи, прилавки, робоче місце Первостольник для продажу товарів)
  • Матеріальна (відкриті і закриті стелажі, стіл)
  • Кімната персоналу (стіл, стільці, шафа для паперів, шафа для речей, шафа для інвентарю)

  Меблі для аптеки виготовляється на професійному обладнанні, і монтується кваліфікованими фахівцями. Це забезпечує виняткову якість продукції, у відповідності з усіма стандартами. Враховуються всі побажання замовника, що можна обговорити з нашим дизайнером за вашим бажанням. Дизайнер надасть зображення візуалізації вашої майбутньої аптечної меблів, де можна буде уявити, як вона буде виглядати в реальності і при необхідності внести корективи. У цій статті ви дізнаєтеся основні положення з цього питання відкриття аптеки.
  Мета. Головна мета, якої потрібно досягти це щоб меблі для аптеки була зручна і «радувала око» покупця. Ні для кого не секрет, що більшу частину інформації людина отримує через зір. У той же час, дизайн меблі повинен бути акуратним, стильним, і звертати увагу на препарати. Як цього добитися? Є кілька моментів, над якими потрібно подумати.
  Розташування. У вас є план приміщення, ви знаєте, як конкретно повинна виглядати ваша аптека, де повинні бути каси, вітрини, зберігатися медикаменти? Чудово. Якщо немає, то наш експерт запропонує варіанти розміщення меблів в аптеці відповідно до плану приміщення. Наші фахівці зроблять весь спектр робіт з виготовлення, комплектації, доставки та установлення меблів. Послуги компанії «Експерт-Фарм» побудовані таким чином, щоб заощадити ваш час і сили, і зробити процес співпраці приємним для всіх.
  Форма вітрин. Меблі для аптек може бути спроектована нашим експертом або виконана за вашими ескізами. Чи потрібно застосовувати криволінійні, екстраординарні елементи і форми в стелажах? Досвід показує, що дизайн може бути простим, але в той же час привабливим. Аптека повинна адже привертати увагу більшості людей, а для цього потрібно дотримуватися того стилю, який подобаються всім. Правильне використання скла в конструкції аптечних меблів робить вітрини особливо ефективними і зручними для кінцевого споживача.
Колір. Ми надаємо різні варіанти колірної гами, в якій може бути виконана меблі для аптеки. Потрібно врахувати, щоб колір стін приміщення гармоніював з кольором аптечної меблів. Як правило, білий колір подобається практично всім, його можна використовувати як основний. Білий колір асоціюється у людей з чистотою, порядністю, точністю, і не відштовхує. Також чудово виглядають салатні, блакитні або ванільні тони. Адже часто люди приходять в аптеку щоб «заспокоїти» свій біль, і поправити здоров'я, тому і тони меблів для аптеки краще заспокійливі. Є безліч варіантів кольору під дерево, все залежить від вашого уподобання.
  Вимоги та стандарти. Аптека цей медичний заклад, в якому зберігаються і відпускаються лікарські препарати, тому дизайнер повинен врахувати дотримань всіх ліцензійних норм і правил, для дотримання температурного, світлового і санітарно-епідеміологічного режиму. Наприклад, проектуючи меблі для аптеки обов'язкові скляні бар'єри, для забезпечення безпеки персоналу від інфекцій, що передаються повітряно-крапельним шляхом. Всі вітрини, повинні згодом оброблятися дезінфікуючими розчинами. Ці та багато інших моментів врахує і застосує до нашого питання: меблі в аптеку дизайнер компанії «Експерт-Фарм».
  Продажі препаратів. Вплив вітрин і оформлення меблів для аптек на продажу має дуже велике значення. Тому наш експерт дизайнер не тільки інженер, він також в якійсь мірі психолог, і фахівець в сфері продажів і маркетингових технологій. Торгівельні меблі встановлюється в такому розташуванні, яке буде зручно і буде виглядати презентабельно для покупця. Це завдання будь-якого професійного дизайнера. Наприклад, потрібно розставити меблі в аптеці так, щоб покупець міг побачити якомога більший асортимент препаратів. Це додасть солідності і наповненості аптеки, викличе довіру і відчуття що можна придбати все в одному місці. І наостанок, ТАК ви будете мати постійних, задоволених покупців.

Источник: Мебель для аптек, аптечная мебель. Дизайн аптечной мебели.

http://all-biz.net


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Медицина, фармацевтика Менеджмент, керування, KPI Спорт, здоров'я