Ігропрактик – професія майбутнього!

Ігропрактик – професія майбутнього!

Ігропрактик - нова професія, що виникла на стику кількох спеціальностей: коуч, психолог, менеджер з персоналу, ведучий, педагог та тренер. будь-яку професію необхідно освоювати, оскільки є свої нюанси. Ігропрактик – це спеціальність.

Світ диктує нам нові формати зайнятості та заробляння грошей. Старі сценарії не працюють, а фраза «давайте як раніше» здатна видати закостенілість ваших поглядів та позбавити бізнес клієнтури. Успішним стає той, хто здатний відчувати запити ринку, адаптуватися та вчитися новим софт скілс.

Ігропрактик - нова професія, що виникла на стику кількох спеціальностей: коуч, психолог, менеджер з персоналу, ведучий, педагог та тренер. Якщо ви є представником однієї з цих професій, відзначте твердження, з якими ви згодні:

  • Подобається робота з командами та спілкування з людьми загалом.
  • Є організаторські здібності.
  • Займаєтесь саморозвитком.
  • Цікава психологія та поглиблення знань у цій сфері.
  • Подобається приносити користь людям та допомагати їм у вирішенні питань.
  • Бажаєте самі керувати своїм часом, при цьому добре заробляти, самостійно планувати графік роботи та не бути прив'язаним до одного місця.
  • Бажаєте перебувати в ресурсному стані та займатися цікавою справою.

Більшість відповідей є позитивними? Браво, ви ідеальний кандидат на освоєння професії ігропрактика.

Ви вже знайомі з поняттям «трансформаційні ігри», призначення яких розкрити потенціал гравця і наштовхнути на отримання відповідей. Будь-яка гра складається з 4 елементів: учасника, ігрового поля, ігропрактики або ведучого, випадковості. Ігри мають свою логіку та послідовність, але це лише інструмент. Спрямовує ігровий процес ведучий, і його завдання ефективно використовувати цей інструмент. Ігропрактик задає тон грі, модерує внутрішні відносини між гравцями, стежить за таймінгом та напрямом гри. Його головне вміння – допомога в інтерпретації результатів. Тобто ігропрактик повинен швидко орієнтуватися в обставинах, що змінюються, знаходити кілька рішень однієї проблеми, зчитувати емоційний відгук, ставити гравцеві навідні питання, але при цьому дотримуватися межі і не давати йому готових рішень. Мета трансформаційних ігор - у формуванні навичок та моделей поведінки для вирішення різних ситуацій у реальному житті. Ігри - це найкраще тренування комунікативних навичок, як для гравців, так і для ігропрактика.

Будьте готові до того, що будь-яку професію потрібно освоювати, оскільки є свої нюанси. Ігропрактик - це тільки звучить грайливо, насправді це спеціальність, така ж як HR або педагогіка, в яку необхідно занурюватись. Поверхневі знання, набуті самостійно за кілька років, не зроблять вас професіоналом ігрової майстерності. Хоч професія стає все популярнішою, але фахівців, які мають навички та необхідні знання вкрай мало. І ми – тренінговий центр «Академія гри» – активно боремося з непрофесіоналізмом та недбалістю, проводячи навчальні тренінги для майстрів трансформаційних ігор.

Долучайтесь: https://www.education.ua/trainings/79146/


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Тетяна,04.10.2022, 11:04
Добрий день. Чи проходять зараз курси з ігропрактики

Залишити коментар

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Переговори, риторика, ораторське мистецтво Тренінги для тренерів