Блог навчальних закладів

На жаль, статтю не знайдено

Цю статтю було видалено або приховано.

Знайдено 9 статей

Професійний персонал - успіх Вашого бізнесу

Практикуючий і сертифікований HR-eксперт, бізнес-тренер, спікер, коуч, зовнішній консультант по збільшенню фінансових показників для корпоративних компаній.

Починається ера партнерства

Сучасний підприємець - мультизадачний, кількість найманих працівників зводиться до мінімуму, а команда будується в форматі партнерської співпраці, зокрема з коучем та/або бізнес-тренером.

Рекомендації для підприємців в бізнесі

Що робити коли вам зустрілась навдача? Відповідає Олена Фурса

Що потрібно підприємцю, щоб він прийняв рішення розвиватися?

Одиниці підприємців готові усвідомити та прийти до думки та дії, особисто рости та розвиватися! І мені цікаво та ефективно співпрацювати з підприємцем, який готовий, усвідомив та бажає особистих результатів та результатів в своєму бізнесі!

Корисні подарунки для розвитку персоналу!

Мотивація персоналу може бути як матеріальною так і нематеріальною! Ми часто говоримо про вміння використовувати нематеріальні фактори, їх види

Соціальні складові. Позитивне наповнення сьогодні – ваш успіх завтра

Розуміючи про Важливість цього питання в формуванні лояльності, усвідомленності, збалансованного наповнення особистості й т.п., все це базує фундамент, який створюється нами й далі передається як "ланцюгова реакція".

Основні секрети у веденні переговорів для менеджерів

Бути ефективним керівником - це чітко знати і не забувати про принципи успішного спілкування.

Як підняти продажі?

Ранкове налаштування Вашого персоналу, мотивація та командоутворення з бізнес-тренером Леною Фурса - це дійсно працює та показує рекорди в продажах! "Наша робота з персоналом сьогодні - це Ваші Результати завтра"

Схема "Оптимального успеха", часть 2

Рабочая и профессиональная наполненность (твоя любимая или нелюбимая работа, твой опыт, профессионализм, авторитет, сотрудники, партнёры, коллеги, инвесторы, клиенты) С уверенностью могу сказать что...- и требовать от вас - это ЛЮБОВЬ к СВОЕЙ РАБОТЕ