Як з користю провести карантин?

Як з користю провести карантин?

В минулому, коли людство не знало точних причин інфекційних захворювань і методів їх лікувань, єдиним засобом зупинити розповсюдження хвороби була самоізоляція, або ж карантин. Але це не втрачений час, як може здаватись багатьом.

Цей час можна з користю використати для самоосвіти, узагальнення своїх наукових і творчих здобутків.

Яскравим прикладом цього постулату може бути сер Ісаак Ньтон. В 1665 році в Англії лютувала чума. За рік вона викосила чверть населення Лондона. Багато людей рятувалось, покидаючи місто та виїжджаючи на карантин. Ньютон, якому було лише 20 років, відправився у Вулсторп – родове помістя в графстві Лінкольншир. Він взяв з собою лише книги, звої записи і наукові інструменти. Саме там, на протязі карантину, було зроблено видатні наукові відкриття: методи диференціалфьних і інтегральних розрахунків, теорія кольору, сформульовано закон всесвітнього тяжіння. Весною 1667 року Ньютон повернувся в коледж, де через 2 роки став професором.

Інший приклад – поет Алєксандр Пушкін. В 1830 році він три місяці був в карантині в Болдіно через розповсюдження холери. Цей період його творчості відомий як «Болдінська осінь».

Шекспір на карантині під час чуми написав «Король Лір», «Макбет» і «Антоній і Клеопатра».

Важливо розуміти, що карантин – це час нових можливостей для самоосвіти, більше часу проводити з родиною, можливість зайнятись творчістю.

Компанія «STD» на час карантину пропонує вам скористатись бібліотекою вебінарів та прослухати нові від наших провідних тренерів. Це ваш шанс зростати в професійному напрямку. Карантин закінчиться а знання залишаться.

Телефонуйте нам! Пишіть нам!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Психологія, емоційний інтелект Саморозвиток