Ще один приклад концептуального закладу!

Ще один приклад концептуального закладу!

Шанувальники всесвіту коміксів DC найближчим часом зможуть відвідати тематичний ресторан, присвячений Бетмену - заклад відкриється в лондонському районі Сохо навесні цього року.

Ресторан отримає назву Park Row - на честь району Готема, де були жорстоко вбиті батьки Брюса Уейна. Park Row є дебютною концепцією компанії Wonderland Restaurants при співпраці з Warner Bros. Заклад площею 1670 квадратних метрів буде включати в себе три бари і п'ять ресторанів, де любителі коміксів зможуть спробувати страви та напої, пов'язані з культовими персонажами, і зануритися в фантастичну реальність.

У зоні Penguin's Iceberg Lounge, що віддає данину поваги нелітаючих ворогові Бетмена, гостям запропонують страви інтернаціональної кухні і розважальну програму, а в зоні Pennyworth's, названої в честь дворецького Бетмена Альфреда, традиційні британські страви подаватимуться в атмосфері, що нагадує бібліотеку. Також в Park Row буде ресторан Omakase, натхненний Харлі Квінн, злочинний коктейль-бар Old Gotham City і ресторан високої кухні Monarch Theatre з мультисенсорним для дегустації меню, яке дозволить вивчити психологію героїзму за допомогою їжі. Відвідування Park Row буде аж ніяк не дешевим - вартість вечерь буде варіюватися від 60 $ до 155 $ з людини в залежності від зони.
Відзначається, що це буде не просто типовий похід в ресторан, а справжнє кулінарне подорож в вигадану всесвіт з повним зануренням в середу. За словами Джеймса Балмера, засновника і креативного директора Wonderland Restaurants, даний проект розроблявся багато років, і кожна деталь в ньому ретельно продумана, щоб гості змогли отримати унікальний незабутній досвід.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Маркетинг, реклама, PR Менеджмент, керування, KPI