CIMA: безкоштовні ресурси для одужання бізнесу

CIMA: безкоштовні ресурси для одужання бізнесу

CIMA запускає безкоштовний пакет, розроблений для одужання бізнесу, щоб допомогти економіці знову стати на ноги

27  травня 2020, Лондон - Привілейований Інститут Управлінських Бухгалтерів (CІМА), всесвітній лідер серед професійних організацій управлінських бухгалтерів, запустив Reimagine business resilience in the COVID-19 world, безкоштовний ресурс, що допоможе організаціям триматися під час коротко- та довготривалого розгалуження через кризу Covid-19.

 Розроблений пакет, що базується на великому досвіді і твердих компетенціях членів CІМА у бізнесі і фінансах, забезпечить керівництво бізнесу  трьома інструментами для планування змін до «після-covid 19» реальності і будування ділової пружності в часи  невпевненості. 

  • The CGMA Horizon Scanner, який допомагає організаціям досліджувати можливі сценарії майбутнього і рекомендує, які заходи їм треба вжити, щоб зберегти їх майбутнє, об'єднуючи елементи, як наприклад, ланцюги постачання, нормативні бази, або поведінка клієнтів.
  • The CIMA Strategic Scorecard, який розроблений, щоб допомогти організаціям проектувати їх майбутню стратегію і зосереджуватися на ключових проблемах (наприклад конкуренти, cashflow, проектне обгрунтування і ризик-менеджмент), щоб заохочувати одужання і зростання.
  • The CGMA Business Model Framework, яка заохочує організації ставити сфокусовані на майбутньому питання навколо їх моделі підприємства і створювати додаткові цінності, щоб уникнути ухвалення рішень, які потенційно можуть привести до корпоративного краху у майбутньому.

 Ендрю Хардінг FCMA, CGMA, виконавчий директор CIMA: "Covid-19 і в результаті строгі обмеження кинули виклик давнім діловим припущеннями і правилам роботи.

Ми не знаємо, як довго ця пандемія впливатиме на глобальні економіки, і навіть коли строгі ізоляції будуть пом”якшені, повернення до звичного бізнесу не станеться.

Організації повинні «перевпровадити» процеси і змінити їх моделі, аби відобразити новий світ з різними способами ведення бізнесу.

Він додав: "Ми захотіли зробити щось для більшої користі і поставили багаторічний досвід наших  членів у бізнесі та фінансах  на службу бізнесу в міру того, як вони адаптуються до нових норм. Це важливо, що ми стоїмо за хорошими бізнес-структурами і їх працівниками і допомагаємо їм ставати на ноги, щоб досягти життєздатного одужання в зміненому довкіллі, що змінюється постійно".

 У наступні тижні СІМА випустить п'ять додаткових посібників "Як діяти" для надання подальшої допомоги вразливим підприємствам, що включають:

  •  Як тримати ваші фінанси в порядку
  •  Як отримати більше допомоги від уряду
  • Як адаптувати вашу бізнес-модель
  •  Як оптимізувати ваші ланцюги поставок
  • Як створити стійкість до майбутнього


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Project management, управління проектами Менеджмент, керування, KPI