Тільки ліцензійні та сертифіковані soft skills!

Чому важливо замовляти тільки ліцензійні та сертифіковані soft skills рішення для свого бізнесу / своїх команд?!

Очевидно наразі буде вчасним запропонувати відповідні роз’яснення та рекомендації.

  1. Ліцензійні та сертифіковані  SOFT SKILLS (LCSS) рішення є інтелектуальною власністю (IP), отже Ваш бізнес завжди працюватимете у правовому полі. Завжди питайте у постачальника дозвіл на право представляти IP, навіть якщо хтось просто спирається на книгу іншого автора. Будь-який IP власник негайно підтвердить існуючий для Вашого soft skills (SS) постачальника відповідний дозвіл.
  2. Ліцензія означає право представляти IP / компанію; сертифікація – право надавати послугу в рамках ліцензії / IP. Сертифікація без ліцензії не є актуальною і можливо не релевантною, наприклад, ліцензований та сертифікований лікар-офтальмолог може навчити лікувати очі, або ліцензований та сертифікований майстер спорту з дзю-до може тренувати тільки дзю-до тощо.
  3. Саме IP власник зацікавлений у Вашому найкращому результаті, інвестує надзвичайно багато у покращення існуючих програм та розробку нових.  LCSS розробляються на базі великої кількості власних первинних досліджень, тестів, оцінювань, наукових розробок, як правило у співпраці з іншими потужними лідерами певної сфери – в рамках ЄДИНОЇ КОНЦЕПЦІЇ ТА МЕТОДОЛОГІЇ. Завжди запитуйте про власну базу досліджень, партнерів у напрацюваннях та методологічні засади програми у Вашого постачальника послуг, навіть якщо він/вона називає себе професором… Інакше Ви можете сплатити за інтернет нарізки…
  4. Єдина методологія LCSS є ґрунтом потенційного результату, адже, наприклад,  КОУЧ може пропонувати послуги в рамках єдиної бізнес-концепції з оцінюванням, тренінгом, програмою впровадження тощо; інакше Ви платите, можливо, просто хорошому психологу.
  5. LCSS – це не мотиваційний спіч, а чіткий план впровадження змін в рамках стратегії та очікуваного результату Вашого бізнесу.
  6. Попередній досвід Вашого soft skills постачальника не надає йому/їй право пропонувати рішення, які є власністю іншої компанії; іноді  попередній досвід іншої компанії може бути нерелевантним, ба навіть згубним для Вашої компанії.
  7. Ми рекомендуємо надавати світові soft skills програми паралельно із внутрішніми напрацюваннями; такий підхід дійсно мотивуватиме команду. Найкраще, коли внутрішній тренер має основну глобальну ліцензію та сертифікацію, і в той же час проводить внутрішні програми, які не перетинаються зі світовими, які разом сфокусовані саме на Вашого бізнесі. Тренер / коуч, що працює з усіма учасниками і бачить ті ж парадигми, навряд чи буде цікавим Вашим (топ)талантам.
  8. LCSS мають підтверджені результати. Наприклад, FranklinCovey пропонує найактуальнішу сьогодні програму “4 Disciplines of Execution”®️, яку було вже впроваджено  у 200 000 !! командах у світі.

Впроваджуйте тільки Ліцензійні та сертифіковані риглашаем на повышение профессионального образования в учебный центр «школа успешного бизнеса».SOFT SKILLS рішення, щоб працювати із першоджерелом та досягати довготривалої ефективності й результатів!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Лідерство, тімбілдинг Менеджмент, керування, KPI Саморозвиток