Як аналітика даних може допомогти фінансувати професіоналів та підприємства

Як аналітика даних може допомогти фінансувати професіоналів та підприємства

Підприємства мають доступ до більшої кількості даних, ніж будь-коли раніше, і багато хто намагається максимально використати цю цінну інформацію. Їм потрібна аналітична допомога від початкового збору даних до прийняття найкращих рішень.

Ви вже розумієте внутрішню роботу бізнесу, і ваша робота - запропонувати об'єктивні, засновані на факти факти. Аналіз даних - це просто ще один інструмент для того, щоб покращити прийняття рішень, підтримати стратегічні цілі, додати вартість та підвищити ефективність.

Роботодавці часто прагнуть нових наймань з навичками аналізу даних, а не навчати нинішніх співробітників, тому чи ви на ринку праці чи хочете зробити себе незамінним на своїй нинішній посаді, тепер саме час почати підвищення кваліфікації.

1. Що потрібно знати про великі дані

Ви працюєте з даними день у день, тому ви вже не проводите аналіз даних? Не обов’язково - вам потрібно вийти за рамки фінансових даних та даних підприємств, у широкий світ великих даних.

Фінансові дані - це основна інформація, на яку спирається наша професія. Це надійно і легко відстежувати.

Дані підприємства не тільки включають фінансові дані індивідуального бізнесу, але також включають його транзакційну та операційну інформацію. І пам’ятайте, чим більше факторів ви можете включити в аналізи, тим сильніші результати та отримані в результаті рішення.

Великі дані - це все та багато іншого. Незважаючи на те, що фінансові дані та дані підприємств є основою кількісно вимірюваної інформації, бізнес все більше залучає дані з нових внутрішніх та зовнішніх джерел. Подумайте про показники, отримані з новин, соціальних медіа чи інших інтернет-комунікацій, і як вони можуть вплинути на прийняття рішень.

Муніципальні адміністратори використовують великі дані для прогнозування суспільного інтересу та вимог щодо змін у комунальних, транспортних та інших сферах. У торговому просторі бізнес використовує великі дані для прогнозування поведінки клієнтів, розвитку цифрових продуктів та розвитку їхніх операційних моделей.

Великі дані дають уявлення, на які фінансові установи покладаються на управління кредитними лініями, проведення аналізу шахрайства та багато іншого - лише кілька прикладів того, як великі дані створюють великі хвилі для кожної галузі та сектору.

2. Як використовувати аналітику даних для створення професійних кар'єрних можливостей

Кожен аспект бізнес-моделі може отримати користь від аналізу даних, але недостатньо просто зібрати інформацію. Підприємства повинні мати можливість перетворювати необроблені дані в золоті відомості. Сюди ви заходите.

Залежно від ваших інтересів та досвіду, ви можете виділитися на декількох посадах:

  • Аналітик даних

Виконання цієї ролі може означати вдосконалення ваших технічних можливостей, оскільки набори даних, з якими ви будете працювати, настільки ж складні, як і численні.

Якщо ви зможете видобувати дані, писати код, отримувати алгоритми та проводити іншу сучасну аналітику, ви будете користуватися великим попитом.

Якщо вас там ще немає, саме час приступити до вивчення науки про дані. Набір навичок бухгалтерського обліку, підкріплений передовими аналітичними навичками, є надійною комбінацією успіху.

  • Менеджер даних

Належним чином захоплення і управління даними є основою будь-якого бізнесу, а також контроль за відповідні процеси і системи можуть бути очна зобов'язання.

Хоча управління даними в минулому, можливо, залишалося ІТ-фахівцям, бізнесу все частіше потрібні кандидати з сильним бухгалтерським досвідом. Використовуйте свою посаду як надійного бізнес-радника, щоб забезпечити цілісність даних, керувати кращими практиками та взяти на себе відповідальність за планування даних.

  • Чемпіон даних

Вам не потрібно бути спеціалістом з наукових даних, щоб допомогти бізнесу максимально використовувати великі дані. Формування правильного виду культури компанії є важливим, як і аналіз правильних даних.

Ви можете надати професійну об'єктивність і забезпечити, щоб бізнес використовував максимум своїх даних у частині стратегізації на основі доказів та прийняття рішень.

  • Комерційний партнер

 Як бухгалтер з управління, ваша робота - розуміти організацію всередині та зовні. Знайомство з кожним аспектом бізнесу дає вам ідеальне становище для партнерства з науковцями, менеджерами бізнесу та ІТ-професіоналами.

Якщо ви зацікавлені в управлінській діяльності та створенні цінності, аналіз даних може допомогти у всьому, від вимірювання нематеріальних факторів, таких як відносини з клієнтами, до стимулювання інновацій.

3. Кроки, які можна зробити сьогодні

Почніть з вивчення всього спектру цифрових навчальних ресурсів CIMA . Дізнайтеся, які новітні технології можна використовувати для аналізу даних - нове програмне забезпечення, машинне навчання та RPA швидко покращать ваші результати. І обов’язково враховуйте свою професійну етику щодо великих даних .

Завжди пам’ятайте, що раціональний аналіз потрібної інформації може допомогти будь-якому бізнесу прийняти кращі рішення та покращити діяльність. Для цього потрібно більше, ніж просто стискання чисел; ви повинні мати можливість представити докази, що підтверджують ваші претензії. Зробіть це, і ви гарантуєте своє майбутнє.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI