Яка ваша думка про безглютенову дієту? В наш час багато статей про те, як правильно харчуватися, рецептів і практичних рекомендацій. 30 січня ми проведемо онлайн - марафон по загальної інформації по БГ меню.
"Безглютенова дієта дома і в ресторані"
Причиною поганого самопочуття після вживання продуктів, що містять глютен, може бути алергія на пшеницю. Також є деякі дослідження про те, чи є чутливість до глютену психосоматичної.
Один з головних винуватців збільшення ваги і втоми - це дієта з високим вмістом рафінованих зерен і нездорової їжі, а також з високим вмістом калорій, але з низьким вмістом поживних речовин. Багато хто починає відчувати результати, коли вони відмовляються від високоглютеновой дієти.
Один із способів, яким люди можуть визначити, чи є вони чутливими до глютену, - це вибіркова дієта.
30 січня Ви можете задати питання нашому спікеру в форматі онлайн - людині, яка має досвід створення безглютенового продукту та виробництва «з нуля», мати дитини з непереносимістю глютену.
Програма:
загальносвітовий тренд на БГ харчування
аналіз ринку БГ і популярність в Україні
асортимент БГ в ресторанах
нішеві локальні культури
сертифікація
тренд Glutenfreesourdough (без глютену, на заквасці) і можливість використання в громадському харчуванні
До 26 січня діє вартість раннього бронювання! Реєстрація і оплата вебінару : bit.ly/3e1s8gz 063 701-34-16