Система HACCP для шкільних і дошкільних установ

Система HACCP для шкільних і дошкільних установ

19 липня компанія PROFI CLUB з Anna Blokhina проводить вебінар на тему “Система HACCP для шкільних і дошкільних установ і в їдальнях на підприємствах”.

Важливо приділяти увагу харчової безпеки і постійно її контролювати, стежити за температурою продуктів протягом усього дня, перевіряти холодильники, з відповідальністю підходити до навчання персоналу санітарним нормам. Це стосується всіх підприємств громадського харчування: їдалень, ресторанів, кафе, буфетів, барів і т.д

В установах освіти контроль за безпекою харчування вже здійснюється за новими правилами.

Про це повідомляє прес-служба Мінагрополітики.

“Контроль за безпекою харчування в установах освіти здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало введення системи НАССР. Така вимога передбачена законом України “Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових продуктів».

У Мінагрополітики також помітили, що крім впровадження системи НАССР, суб’єкт господарювання, який надає послуги харчування в установах освіти, повинен бути внесений до Державного реєстру потужностей операторів ринку (або, в разі необхідності, отримати експлуатаційний дозвіл). Також оператор ринку повинен мати можливість встановити інших операторів ринку, які постачають йому харчові продукти, тобто забезпечити простежуваність.

19 липня компанія PROFI CLUB з Anna Blokhina проводить вебінар на тему “Система HACCP для шкільних і дошкільних установ і в їдальнях на підприємствах”. Ми обговоримо такі важливи питання, як санітарні регламенти та вимоги щодо інфраструктури, утримання приміщень, обладнання, гігієни персоналу для їдалень, вимоги до контролю технологічних процесів приготування страв і медико-біологічні вимоги до показників безпеки готових страв.

Важливий момент це розподіл обов’язків при розробці, впровадженні НАССР в їдальнях так як є свої особливості розробки та впровадження в установах шкільного і дошкільного навчання.

Реєстрація : : bit.ly/3e1s8gz

☎️  [відкрити контакти](063) 701-34-16  (067) 564-38-54 (viber/telegram)


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Менеджмент, керування, KPI