Імерсивні ресторани. Чули про такі?

Імерсивні ресторани. Чули про такі?

Штучно сформовані умови і моделювання свідомості за допомогою візуалізації штучного оточення

Імерсивні ресторани, в яких емоції "одягають" в форму їжі. Чули про такі??? Наприклад, Ultraviolet в Шанхаї, Sublimotion на Ібіці або московські Krasota і Saint.

Це місця, де імерсивне мистецтво і висока гастрономія зливаються воєдино. У ресторанах проходять гастрономічні шоу-перформанси, під час яких шеф-кухар перетворює створення кожної страви в інтригуючу виставу.

У імерсівному ресторані використовується принцип мультисенсорності - до їжі підключають звук, зображення, ілюзія, аромати, а сама їжа стає частиною дослідження світу і перетворюється в чисту емоцію.

Технології віртуальної реальності вже знаходять широке застосування в різних сферах діяльності, в т.ч. і в ресторанному бізнесі. Штучно відтворена реальність змішується з інформацією реального світу, використовуються високі технології, а в декорі такого ресторану часто використовуються кінетичні об'єкти.

Імерсивність - це занурення в певні, штучно сформовані умови і моделювання свідомості за допомогою візуалізації штучного оточення.

Концепція імерсивних ресторанів - об'єднати театральне імерсивне мистецтво з високою гастрономією, що дозволить гостю опинитися в іншій реальності і стати частиною особливої ​​магії. Основа кухні - шоу-подача страв, в яких шеф-кухар демонструє свої найдивовижніші експерименти, щоб залучити гостя в магічний світ театру і гастрономічного майстерності.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Менеджмент, керування, KPI