Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - Profi club

Внутрішній аудитор системи харчової безпеки - Profi club

Професія - внутрішній аудитор: ніколи не пізно почати!

Мене часто запитують чому в компанії якою ви керуєте так багато заходів та курсів пов'язаних з харчовою безпекою? Так ми дійсно приділяємо багато уваги цьому питанню, хоча тренінгів для підготовки персоналу різного професійного рівня у нас також достатньо.

Ми робимо упор на безпеку продукції, тому що це, перш за все, репутація вашої компанії.На превеликий жаль саме поняття "репутація" за останній час зазнало великих змін. Співробітники обіцяють здати роботу в строк, але забувають, або взагалі не виходять на роботу, роботодавці не виконують своїх фінансових зобов'язань і т.д.

Але особисто я вірю, що тільки чесна репутація компанії і її керівництва допоможе всім нам подолати будь-які складнощі. Аудити на підприємствах важливі і потрібні, а мати в штаті свого внутрішнього аудитора зараз на часі.

Серед наших численних тренінгів з харчової безпеки якраз особлива увага приділяється підготовці внутрішніх аудиторів. Тому не бійтеся вкладати ресурси в себе та в свій персонал - це окупиться після першої держперевірки, яку успішно пройде ваше підприємство.   https://proficlub.com.ua/all-courses-ua/ #харчовабезпека #proficlubconsulting


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бухгалтерія, облік та податки Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa Менеджмент, керування, KPI