Як убезпечити свій дім: переваги використання відеоспостереження для дому та офісу

Як убезпечити свій дім: переваги використання відеоспостереження для дому та офісу

Чи взагалі можливо відчувати себе у безпеці, якщо бачиш по телевізору ледь не кожен випуск новин про проникнення до оселі, вбивства, крадіжки?

На щастя є вихід. Відеоспостереження зможе захистити ваш будинок або офісне приміщення від небажаних гостей. 

Стандартні системи охорони будинку це: величезні металеві двері, ніби-то надійні замки, решітки на вікнах, все це тільки створює ілюзію безпеки, але їх можуть легко відкрити  крадії за декілька хвилин. Проте, якщо встановити декілька камер ззовні та всередині, це захистить ваш будинок або підприємство стовідсотково! Небажані гості з великою ймовірністю зовсім не захочуть мати справу з вашим будинком або офісом.

Якщо порівнювати відеоспостереження з іншими охоронними системами, то у першого варіанту є певні переваги, а саме:

  • Камери можна встановлювати всередині та ззовні будинку (зовнішнє відеоспостереження); не зважаючі на виконання охоронної функції, камери допоможуть контролювати те, що відбувається всередині будинку (квартири), прикладом може бути ситуація, коли дитина залишається одна вдома і за нею потрібно наглядати. Або ще один випадок, коли до вас хтось хоче завітати в гості.
  • Відеоспостереження для дому дозволить швидко реагувати на певні ситуації; Охоронні системи відеоспостереження працюють в різних режимах. Вони можуть вести запис неприривно або ж вмикатися лише тоді, коли хтось з «гостей» зачепив датчик руху, або датчик диму, чи спрацювання сигналізації.
  • Камери спостереження мають надійну автономність, тому їм не потрібно постійне обслуговування; Якщо в камеру вбудований накопичувач або карта пам’яті, вони допоможуть зберегти відео або ж завантажити його одразу на ПК (якщо мова про IP-камери).
  • На сайті Trassir.ua представлений широкий асортимент продукції. Досвідчені менеджери компанії допоможуть визначитися, яке відеоспостереження підійде для вашої задачи.
  • Головна фішка в тому, що керувати відеокамерами спостереження можна дистанційно. IP-камери, завдяки спеціальному ПЗ, синхронізуються  навіть зі смартфонами або планшетами. Завдяки цьому, спостерігати за своїм будинком або підприємством можна де завгодно, де є інтернет.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії IT, програмування, розробка Бізнес освіта, MBA Готельно-ресторанний бізнес, туризм, HoReCa