Підписано угоду між Асоціацією міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів AICPA&CIMA та MGI PSP Audit

Підписано угоду між Асоціацією міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів AICPA&CIMA та MGI PSP Audit

Мета співпраці — сприяти професійному розвитку співробітників та клієнтів MGI PSP Audit шляхом надання можливості сертифікації за визнаними у світі навчальними програмами в області фінансового менеджменту, аудиту, фінансової звітності за МСФЗ.

19 жовтня 2021 - MGI PSP Audit та Асоціація міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів ® — найбільш впливовий орган професійних бухгалтерів, який поєднує силу Американського інституту сертифікованих публічних бухгалтерів (AICPA) та Привілейованого Інституту управлінських бухгалтерів (CIMA) укладено угоду про співпрацю, яка надає можливість працівникам та клієнтам MGI PSP Audit  проходити навчання та сертифікаційні іспити AICPA&CIMA за особливими умовами.

MGI PSP Audit був обраний у якості партнера з навчання через відповідність критеріям:

  • впроваджену політику сприяння підвищенню професійної кваліфікації з отриманням найкращих результатів на іспитах;
  • високу якість і професійний підхід до надання послуг у сфері навчання та підвищення кваліфікації: оптимальне співвідношення теорії та практики;
  • досвід обміну передовими навчальними технологіями;
  • надання спеціального доступу до навчальних ресурсів для студентів.

Дмитро Сушко, Керуючий партнер MGI PSP Audit, наголосив: «Група компаній MGI PSP Audit постійно рухається вперед і обирає нові виклики. Успішний досвід представлення міжнародних навчальних професійних програм в Україні, засвідчив, що ми успішно працюємо не лише на ринку аудиторських послуг, а і пропонуємо нашим клієнтам, працівникам більше можливостей для їх особистого професійного розвитку та безперервного навчання. Підписання нової Угоди з одним із лідерів світового професійного навчання бухгалтерів, аудиторів, фінансистів є підтвердженням продовження цього вектору руху».

Відтепер компанія MGI PSP Audit  може забезпечити ще більше програм структурованої підтримки своїх працівників та клієнтів, ще більше додаткових ресурсів для професійного розвитку та можливостей безперервного навчання. Модулі, надані АІСРА та СІМА розширюють пропозицію та дозволять проходити міжнародну сертифікацію ширшому колу зацікавлених.

Наталія Вовчук, Голова представництва AICPA & СІМА в Україні зазначила: «Підписання цієї Угоди є новим щаблем визнання прогресивності українських фінансистів на світовій арені. Адже вона відрізняється від подібних, раніше укладених. Це — перша комерційна Угода з українським Партнером. АІСРА визнає потенціалMGIPSPAuditу впровадженні навчальних проектів та буде сприяти розширеному доступу до освітніх ресурсів для українських фінансових спеціалістів».

Контакти:

  • Наталія Вовчук, офіційний представник AICPA & СІМА в Україні.

Електронна пошта: [відкрити контакти][email protected]

Телефон: [відкрити контакти](067) 808-55-77.

  • Дарина Рудик, маркетолог MGI PSP Audit.

Електронна пошта: [відкрити контакти][email protected]

Телефон: [відкрити контакти](095) 176-36-20.

Про Асоціацію міжнародних сертифікованих бухгалтерів-професіоналів та AICPA & CIMA.

Асоціація міжнародних сертифікованих професійних бухгалтерів ® (Асоціація), що представляє AICPA® & CIMA®, просуває світову бухгалтерську і фінансову професію від імені 696 000 членів AICPA і CIMA, студентів і фахівців у 192 країнах. Разом ми є світовим лідером в питаннях державного і управлінського обліку за допомогою пропаганди, підтримки ліцензії CPA, призначення CGMA і спеціалізованих сертифікатів, професійної освіти та інтелектуального лідерства. Ми зміцнюємо довіру, розширюючи права і можливості наших членів і залучених фахівців, що володіють знаннями і можливостями для того, щоб стати лідерами в справі розширення процвітання в інтересах більш інклюзивного, стійкого і життєздатного майбутнього.

Про компанію MGI PSP Audit.

MGI PSP Audit ексклюзивний представник в Україні міжнародної мережі компаній MGI Worldwide, яка забезпечує переваги міжнародних зв’язків усім її членам та входить у світовий рейтинг Top-20 Accounting Networks and Associations. З 2009 року група компаній MGI PSP Audit працює в Україні та надає послуги у сфері аудиту, оподаткування, трансфертного ціноутворення, аутсорсингу бізнес-процесів в обліку, права та професійного навчання. Результати діяльності відзначено щорічними нагородами та рейтингами. За версією вітчизняного ділового видання BusinessViews, за фінансовими показниками діяльності у 2019 році, увійшла до 15 найбільших аудиторських фірм України.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Project management, управління проектами Бізнес освіта, MBA