Цікаві факти з історії СІМА, які переклали українською наш надійний Партнер - Академія БДО!

Цікаві факти з історії СІМА, які переклали українською наш надійний Партнер - Академія БДО!

Кілька з наведених фактів особливо привернули увагу.

Цікаві факти з історії 𝗖𝗜𝗠𝗔

  • Заснували CIMA 7 людей. Датою створення інституту вважається 8 березня 1919 року. На сьогоднішній день CIMA налічує 696 000 членів з близько 200 країн світу.
  • Першою жінкою-членом Інституту стала міс Міріам Сара Ніл. В січні 1924 року журнал Institute Journal оголосив, що міс Ніл була першою жінкою-бухгалтером, що отримала стипендію після здачі іспитів CIMA. 
  • У червні 1942 року, завдяки домовленостям Міжнародного Червоного Хреста і Лондонського університету, Інститут провів перші іспити для військовополонених, які перебувають в одному з німецьких таборів. У ньому взяли участь чотири кандидати. У червні 1943 р. іспит здавали вже 21 чоловік в семи таборах. 
  • Вперше термін "цифровий" у звязці з технологіями і комп'ютерами був використаний в звіті Інституту в 1945 році. 
  • У 1975 році на іспитах CIMA дозволили користуватися калькуляторами. 
  • У 1990 році Інститут CIMA заснував Робочу групу з екологічного обліку Великобританії. В 2021 році представники Інституту тричі брали участь в Лондонському тижні дій по боротьбі зі змінами клімату. На основі вивчених матеріалів CIMA випустила звіт про те, як фінансові фахівці можуть враховувати екологічні проблеми при оцінці сталого розвитку бізнесу. 
  • CIMA є офіційним наглядовим органом і перевіряє своїх членів на предмет спроб відмивання коштів і фінансування тероризму. Зараз ця діяльність входить в рамки державної політики Великобританії, розписаної до кінця 2022 року.


Приєднуйтесь до спільноти CIMA, почніть з підготовки до іспиту вже зараз.

А акредитований провайдер Інституту CIMA - BDO Academy - допоможе вам у цьому. Пишаємося тим, що більше 80% наших студентів складають іспит з першого разу.

Докладніше про курс підготовки >> https://bit.ly/3dSTOqt

Всі уточнення за номером [відкрити контакти]+38095 310 17 82 (WhatsApp, Viber) або [відкрити контакти][email protected]

#bdoacademy #навчанняаудиторів #навчанняфінанси #обучениедляаудиторов #обучениепофинансам #курсыдляаудиторов #cima #іспитcima


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Бізнес освіта, MBA Бухгалтерія, облік та податки Фінанси, кредит, банківська справа