Це - тільки початок!

Це - тільки початок!

Якщо ми вважаємо себе справжніми людьми, то маємо розуміти і поважати не лише схожих на себе: людей того ж статусу, релігії чи національності!

За таких умов, замість релігійності та добра, наше серце непомітно наповниться ненавистю та злістю… Це не те, чого навчав Будда і точно не те, чого навчав Ісус.

Це дійсно не легко: любити і розуміти інших, ніж ми. Але, що тоді є любов, коли причиною нашої ненависті стає лише те, що інша людина народилася в іншому місці, має іншу зовнішність і належить до іншої культури? Коли у нас з’являється така неприязнь чи роздратування, в що тоді перетворюється наша любов?

Проте, в таке безглуздя ми себе інколи опускаємо… На такому дні нерозуміння ми ніколи не почуємо голос Великого Вчителя чи поклик Світла. Бо там, де ненависть – любов не розквітає. В безумстві «ідеалів» сучасного життя ми перестали розуміти в чому ж полягає суть нашого існування? В погоні за успіхом (владою та грошима) ми зовсім забули про себе... Тому, які б цілі в житті ми собі не ставили, успіх на цьому шляху починається з добра, любові та вміння прощати.

Отже, у нас прямо сьогодні є цей унікальний шанс: залишити позаду отруту старих образ та ненависті до інших і зрозуміти, що ми з вами народилися для щастя! І коли прийде наш останній час, щоб ми змогли з впевненістю відчути, що це – лише початок!



*Фото: Оксана Литвиненко, керівник департаменту тренінгів під час експедиції до Індії 2010 року.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії HR, менеджер з персоналу, рекрутинг Лідерство, тімбілдинг Саморозвиток