Блог навчальних закладів

Знайдено 27 статей

31 жовтня PMBA бізнес-академія організовує тренінг "Емоційна ефективність в бізнесі. Чому я маю те, що маю?"

Для тих, хто хоче більшого в житті! Для тих, хто хоче розуміти власні емоції та емоції інших! Для тих, хто хоче навчитися використовувати емоційний інтелект в житті і в бізнесі - і робити це щодня❗️

Це потрібно знати всім! Тренінг 1 листопада в Луцьку для сфери громадського харчування, виробництва і не тільки/ НАССР не омине нікого!

Запрошуємо 1 листопада в PMBA Бізнес-Академія на навчання "Практичні аспекти впровадження НАССР" для закладів харчування та виробництва.

27 вересня тренінг "Практичні аспекти правової культури. Фактичні перевірки ДФС" у Луцьку

27 вересня PMBA Бізнес-Академія організовує тренінг "Практичні аспекти правової культури. Фактичні перевірки ДФС", програма General MBA

20 вересня у Луцьк тренінг "Ефективний менеджмент"

"Менеджмент - це особливий вид діяльності, що перетворює неорганізований натовп в ефективну, цілеспрямовану і продуктивну групу" Пітер Ф. Друкер

26 червня в бізнес-академії PMBA тренінг "Ефективне управління бізнес-процесами"

Ми навчимо власників і керівників підприємств, менеджерів описувати бізнес-процеси та надамо знання про процесне управління.

23 травня у Луцьку пройде практикум "MS Excel: все, що вам потрібно знати для успішної роботи"!

Робота з величезними масивами інформації - це не просто виклик у сучасному бізнесі, а необхідність для вдалого ведення бізнесу.

У Луцьку 16 травня тренінг "Управління асортиментом: категорійний менеджмент" від Бізнес академії РМВА

Для торгових закладів! Як оптимізувати торгову площу? Які переваги категорійного менеджменту: для продавця та для покупця? Як визначити роль категорії? Що таке абс-аналіз?

23 травня в Бізнес академії РМВА тренінг "Ефективні комунікації та безконфліктне спілкування"

Прагнете поліпшити комунікації між працівниками? Турбуєтесь про емоційний клімат в колективі? Прагнете навчитись вирішувати конфлікти -в колективі та у спілкуванні з клієнтами? Вам до нас!

16 травня в "Бізнес академії РМВА" організовує тренінг "Управління асортиментом: категорійний менеджмент"

Як формувати і управляти асортиментом? Які переваги категорійного менеджменту для продавця і для покупця? Що таке А,В,С-аналіз? Як оптимізувати торгову площу? І ще багато: Як? Чому? Навіщо?

3 травня в бізнес академії РМВА пройде практикум "MS Excel: все, що вам потрібно знати для успішної роботи"!

Робота з величезними масивами інформації - це не просто виклик у сучасному бізнесі, а необхідність для вдалого ведення бізнесу.