Блог навчальних закладів

Знайдено 2467 статей

Правила спілкування з клієнтами за телефоном

Результативність роботи, чи то промислова сфера, медіабізнес чи торгівля, безпосередньо залежить від уміння людей знаходити спільну мову.

Стандарти спілкування з клієнтом

Грубість чи неправильна поведінка персоналу можуть коштувати власнику бізнесу дорого: позначитися на прибутку або вдарити по репутації.

Навіщо компаніям переходити до ощадливого виробництва

Ощадливе виробництво — це певна концепція управління. Її основа — постійний пошук можливостей усунути втрати на виробництві та в офісі.

1-2 та 10-11 березня, запрошуємо Вас, на онлайн-тренінг «Транспортна логістика». Тренінг проходитиме 4 дні, по 4 години на день, програма Zoom

Цей курс навчання «Транспортна логістика: стратегія організації та практичні інструменти (автотранспорт)» дає знання та досвід про методи маршрутизації, вчать тарифікувати перевезення та розрахують витрати на доставку.

Запрошуємо Вас 3-4 березня, на онлайн тренінг практикум «Оплата за результат та мотивація без бюджету 4.0». Курс навчання проходитиме по 4 години на день

Якими б не використовувалися програми стимулювання, необхідно збалансувати їх з ефективністю. Незадоволені співробітники працюватимуть погано — це факт, але задоволені — далеко не факт, що добре.

Якою має бути акція для залучення клієнтів?

Іноді деякі компанії влаштовують рекламні акції для залучення клієнтів. Припустимо, що компанія пропонує споживачеві якусь знижку, зовсім не факт, що ця акція приверне увагу клієнта.

24 березня у Києві відбудеться семінар «Нормування праці, як гарантія зростання ефективності праці співробітників». Запрошуємо на цей семінар із практичними заняттями

Підвищуйте ефективність використання робочого часу своїх співробітників. Зменшуйте витрати на оплату праці та підвищуйте продуктивність роботи кожного співробітника.

1-2 та 10-11 березня, запрошуємо Вас, на онлайн тренінг «Транспортна логістика». Тренінг проходитиме 4 дні, по 4 години на день, програма ZOOM

Этот курс обучения "Транспортная логистика: стратегия организации и практические инструменты (автотранспорт)" дает знания и опыт о методах маршрутизации, учат тарифицировать перевозки и рассчитают расходы на доставку.