Блог навчальних закладів

Знайдено 11 статей

Створення ощадливого виробництва — для кого? Яка мета? Що дає?

Декілька запитань, які нам регулярно ставлять: На яку аудиторію розрахований тренінг «Створення Ощадливого Виробництва. Методологія Кайдзен»? Яка мета тренінгу та з чим із нього вийдуть слухачі?

Як розрахувати ефективність роботи обладнання

Розрахунки загальної ефективності обладнання допомагають побачити, наскільки ефективно ви використовуєте обладнання, а також виявити шість найбільш значних і поширених джерел втрат ефективності.

Правила побудови карти процесу

Побудова карти процесу може бути легкою та ефективною, якщо дотримуватися кількох елементарних правил — і неважливо, що ви використовуєте: діаграми «swim lane», або прості блок-схеми.

Процеси, процедури та робочі інструкції — у чому відмінності?

Скільки людей ви не попросили б пояснити різницю, швидше за все, стільки б різних відповідей і отримали. А якщо додати ще й «робочу інструкцію»...

Секрети виробничої системи Тойота: Gemba genbutsu

Один з найважливіших секретів Toyota Production System — це шанобливе ставлення до всього, що відбувається на виробничому майданчику. Звідси швидкість реакції на проблему тим нижча, чим далі керівник знаходиться від місця, де виникла проблема.

Для тих, хто шукає можливості підвищення конкурентоспроможності у кризу

Тренінг-практикум «Створення дбайливого виробництва. Методологія «Кайдзен» розрахований на керівників, які шукають можливості розвитку своїх підприємств. 5-6 грудня тренінг проведе компанія BPI Group спільно із Бізнес школою «Крок».

Як розрахувати ефективність роботи обладнання

Загальна ефективність обладнання (ОЕЕ) є прекрасним способом розрахунку ефективності виробничого процесу та використання обладнання. Але як правильно зробити розрахунок? І чи існує ідеальний показник ОЕЕ?

10 ключевых шагов к успешному внедрению системы управления обслуживанием оборудования

Данные статистики поражают – до 80% проектов внедрения системы обслуживания оборудования терпят неудачу. 10 простых шагов наряду с хорошо продуманным планом внедрения системы поможет максимально использовать потенциал открывающихся возможностей.

Семь видов потерь на производстве или зачем нам Лин

На любом производстве сложно избежать потерь. Но их можно минимизировать с помощью Бережливого производства (Лин), которое в последнее время привлекает к себе все больший интерес организаций. Как это сделать – читайте в этой статье.

Методология внедрения Бережливого Производства на предприятии

В этой статье мы делимся своей методологией развития проекта внедрения Бережливого производства на предприятии.