Блог навчальних закладів

Знайдено 56 статей

Как открыть стоматологию, лицензия на стоматологию

Відкриття стоматології -високорентабельний медичний бізнес, навіть не дивлячись на істотні фінансові «вливання» на його стартовому етапі. МедФармЕксперт займається відкриттям і ліцензуванням стоматологій під ключ! Етапи відкриття стоматології.

Выгрузка данных с программы "Парацелс в 1С Бухгалтерия"

Тільки МедФармЕсперт має модуль деталізованого обміну данними кожної позиції в чеку між Парацельс і 1С! "МедФармЕксперт" займається: продажем програми "Парацельс" для аптек, налаштуванням обміну даними між 1С Бухгалтерією і Парацельс

Відкриття рентген-кабінету, ліцензування рентгену, продаж рентген аппарата

Відкриття рентген-кабінету — вдалий варіант як для стартапу в цілому для медичного бізнесу, так і для надання тільки рентген-послуг широкого або вузького спектра. Ліцензія на рентген-кабінет за 15 днів. Продаж рентгенів і мамографів.

Ліцензія на фармацевтичну діяльність за 10 днів. Фармацевтическая лицензия

Згідно законодавства України для відкриття аптеки необхідно отримати фармацевтичну ліцензію на аптеку. МедФармЕксперт надає кваліфіковану допомогу в гарантованому отриманні ліцензії на фармацевтичну діяльність в термін. Фармліцензія під ключ!

Як відкриту аптеку в Україні? Ліцензія на відкриття аптеки

Відкриття аптеки. Компанія «МедФармЕксперт» відкрила більше 50+ успішних аптек (Київ, Одеса, Луцьк, Чернівці, Черкаси, Львів, Біла Церква та інші), тому добре знає про особливості аптечного бізнесу, які необхідно враховувати до запуску проекту.

Открытие рентген-кабинета, лицензирование рентген-кабинета, купить рентген-аппарат, купить маммограф

В медицинском бизнесе для начала предоставления медицинских услуг не обязательно открывать клинику: можно начать с медкабинета, рентген-кабинета. Рентген-кабинеты предлагают разный спектр услуг, в зависимости от закупленного рентген аппарата.

Меблі для аптек, аптечні меблі. Дизайн і виробництво меблів

Один з етапів відкриття аптеки - меблі для аптеки. Для отримання ліцензії приміщення вже має бути обставлено аптечної меблями. Це є обов'язковим умовам для отримання ліцензії на аптеку.

Курси для фармацевта, курси провізора-організатора очно, заочно. 6 тижнів. Залишайте заявки на курс!

Випускники медичних вузів для офіціаольного працевлаштування після закінчення інтернатури зобов'язані проходити курси раз в 5 років - курси підвищення кваліфікації фармацевтів, провізорів. Проходження навчання для лікарів і провізорів, фармацквті

Бизнес-план аптеки, открытие аптечного бизнеса с нуля

Открытие аптеки по является весьма не простым делом. Человеку, не работавшему в фармбизнесе, будет крайне сложно самому открыть прибыльную аптеку. Бизнес-план аптеки от МедФармЭксперт - прочное основание аптечного бизнеса

Вартість апарату МРТ, ціна. Вибір МРТ обладнання

Вибір і покупка МРТ, КТ апарату є не з простих завдань. тому це пов'язано з купівлею складного дорогого МРТ обладнання. Продаж КТ, МРТ томографів, нові і б.у. розстрочка і лізинг передпоказ в шоурумі доставка і настройка навчання персоналу