Блог навчальних закладів

Знайдено 668 статей

Мотивація персоналу. Поради щодо ефективного залучення працівників

Стаття розглядає важливість мотивації співробітників для підвищення продуктивності та ефективності компанії. Надаються поради щодо правильної мотивації співробітників та створення сприятливого середовища для розвитку працівника.

Корпоративне тестування співробітників. Організація процесу для компаній

У статті розглядається процес оцінки компетенцій, знань, навичок та особистісних якостей працівників. Надаються стратегії для проведення корпоративного тестування, аналізу результатів та надання працівникам зворотного зв'язку щодо їхніх результатів.

Корпоративна фінансова англійська: welcome до успішного міжнародного бізнесу

Знання англійської мови для фахівців у сфері фінансів та бізнесу потрібні? Так! Але здебільшого це стосується міжнародного бізнес-середовища. А особливо, за необхідності спілкуватися та розуміти ключові фінансові концепції та терміни англійською.

Резюме, CV, супровідний лист — як влаштувати себе на співбесіду

Не готові бути відсіяними на першому етапі «знайомства за резюме»? Справте враження! Підготуйте влучне резюме, адже навіть незначні помилки можуть розказати багато про кандидата.

Що таке корпоративне навчання? Важливість навчання співробітників

Корпоративне навчання (також бізнес-навчання або навчання персоналу) — це процес, який використовується компаніями та організаціями для покращення навичок та знань своїх співробітників.

Як мотивувати співробітників вчити англійську мову

Всі вчать англійську. Починають, починають знов, продовжують та планують продовжувати. Цей процес може довго ходити по колу, поки ви шукаєте власну мотивацію. Але зараз не зовсім про це.

Як перейти на українську мову

Своїми спостереженнями та лайфхаками поділилась наша викладачка корпоративної української мови. Вони прості та підходять для повсякденної практики. Тож, ознайомлюємося з ними та беремо до використання ➡

Як обрати зовнішнього провайдера для корпоративного навчання мовам?

З якої сторони підійти до корпоративного навчання мовам, щоб не просто виконати план з розвитку персоналу, а зробити навчання ефективним?

Для чого потрібна корпоративна англійська українським компаніям

Вчити чи не вчити? Вчити! Чи варто говорити про важливість знання мов на сьогодні? І йдеться, звичайно ж, не тільки про професійну діяльність. Англійська мова вже давно не щось «ну, мені поки не потрібно», вона стала необхідністю.

Як оцінити ефективність роботи персоналу? Основні критерії оцінки співробітників

Удосконалення та максимальна ефективність — так можна дуже узагальнено описати мету оцінки персоналу. Але перед HR стоїть багато важливих цілей, і важливі вони як для компанії, так і для співробітника.