Компанії

Business&People




Коротко про компанію

Business & People – тренінгова компанія, яка 12 років успішно займається вирішенням бізнес-завдань через навчання і мотивацію співробітників.

Ми проводимо бізнес-тренінги, семінари та конференції в Києві та інших містах України. Допомагаємо організовувати компаніям корпоративне навчання, підбираємо спікерів для конференцій і навчаємо персонал на тренінгах та семінарах. Проводимо стратегічні сесії, консалтинг і бізнес-консультації.

Нашою фішкою є розробка тренінгів з урахуванням специфіки галузі. У нашому портфелі є спеціалізовані програми тренінгів для фармацевтичного ринку, тренінги для ринку нерухомості і забудовників, тренінги для роздрібної торгівлі, тренінги для B2B і B2C ринку. А також комплексні програми навчання для виробничих компаній.

Найбільшою популярністю у наших клієнтів користуються тренінги і семінари з продажу та переговорів, закупівель, тренінги з управління персоналом, тренінги з лідерства та менеджменту, тренінги з управління проектами, тренінги по сервісу і клієнтоорієнтованості, маркетингу, логістики та інших тем в Києві.

Бізнес навчання – це наш основний продукт. Тому ми завжди стежимо за новинками і трендами в сфері навчання дорослих, і створюємо найефективніші програми тренінгів для наших клієнтів.

Послуги

  • Відкриті тренінги
  • Корпоративне навчання
  • Консалтинг
  • Індивідуальні консультації
  • Стратегічні сесії
  • Спікери для конференції

Тренери

Корпоративні тренінги

Статті

7

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.