Компанії

ОВБ Алфінанц Україна




Коротко про компанію

Фінансовий консультант ТОВ "ОВБ Алфінанц Україна"

Компанія OVB представлена в 14 країнах Європи і, таким чином, є єдиним постачальником фінансових послуг, який діє по всій Європі. Широка європейська мережа представництв робить господарську діяльність OVB стабільнішою та відкриває різноманітні можливості для розвитку. Багаторічний досвід роботи на міжнародних ринках — це інвестиції, які сьогодні себе окупають. Торговельна марка OVB отримала гідне визнання в Європі.

Послуги

Головна особливість OVB — багаторічний високоякісний комплексний фінансовий консалтинг, орієнтований на індивідуальні потреби, побажання та цілі наших клієнтів.

OVB пропонує продукти виключно добірних, провідних і потужних у фінансовому плані компаній у фінансовій галузі, які ретельно перевіряються за показниками своєї діяльності та цінами.

OVB надає підтримку своїм клієнтам щодо реалізації їх цілей і побажань. Вихідним пунктом наших консультацій завжди є встановлення та аналіз відповідного статус-кво клієнта. Центральне значення має забезпечення фінансової стабільності в пенсійному віці.

Додаткова інформація

Ми обговорюємо з клієнтами їх цілі та бажання, аналізуємо їх поточну ситуацію та розробляємо індивідуальні рішення з урахуванням програм державного захисту та підтримки. При цьому основним завданням OVB ось уже понад 45 років є забезпечення основних життєвих потреб.

За допомогою нашої стратегії Premium Select ми допомагаємо своїм клієнтам за відповідних потреб робити правильний вибір з-поміж різних видів продуктів і різних постачальників. Такий комплексний підхід до консалтингу захищає наших клієнтів від інтересів окремих постачальників, для яких консультування з урахуванням потреб іноді не стоїть на першому місці.

Поряд з необхідною фаховою кваліфікацією наша система АКС (аналіз — консультація — сервіс) дає змогу нашим фінансовим консультантам краще орієнтуватися в насправді не таких простих «джунглях фінансових послуг» і тим самим допомагає клієнтам знаходити оптимальне рішення.

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.