Компанії

National education center




Коротко про компанію

Nаtional Education Center - освітній проект Групи компаній «Медіа-про», який успішно працює на ринку бізнес-освіти з 2004 року.

Місія:

Nаtional Education Center –  бути надійним партнером професійного розвитку наших клієнтів.

Nаtional Education Center - це платформа, що допомагає професіоналам різного рівня освоїти нові напрямки діяльності та підвищувати професійну компетентність в кадровій справі і діловодстві, HR-менеджменті, екологічної, техногенної та пожежної безпеки тощо.

Наші експерти – гідні професіонали, які закохані у свою справу і готові ділитися досвідом: сертифіковані фахівці, практики, фахівці виконуючих державних органів та експерти видавничого дому Медіа-про.

Ми пропонуємо обмін досвідом, актуальні кейси, ідеї, поради від провідних представників професії. Максимум прикладних  знань і робочих ситуацій

Послуги

Ми готуємо різні формати навчання, цікаві теми і нові напрями для професійного розвитку.

Ми організовуємо форуми, круглі столи, конференції, семінари та екскурсії, на яких розглядаються найактуальніші теми сьогодення у бізнес-сфері. Які би професійні завдання ви не ставили, відвідавши наші навчальні заходи, ви обов’язково знайдете шляхи їх досягнення.

Клієнти

Ми надаємо інформаційно-консультаційні послуги кадровикам, менеджерам з персоналу, інженерам з охорони праці та пожежної безпеки, екологам.

Додаткова інформація

Програми наших заходів з-поміж інших вирізняє те, що вони мають прикладний характер, а їх тематика формується за участю тих, для кого вони призначені.

Ми завжди готові впроваджувати інноваційні ідеї та  враховувати побажання клієнтів щодо організації навчання задля задоволення їх інтересу і комфорту

Серед запланованих заходів ви можете обрати як традиційний формат навчання, так і нові формати: відкриті семінари і тренінги, корпоративні семінари, тренінги, практикуми (програми формуємо спільно із замовником), дистанційні курси (з отриманням свідоцтва державного зразка)

Співпраця з Nаtional Education Center – запорука кар’єрного зростання!

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.