Бізнес - консультант в сфері HoReCa. Консультації, тренінги, оптимізація процесу, запуск нового бізнесу, презентація алкогольних напоїв. Рестораний консалтинг.
Привіт. Мене звати Олег, 8 років я працював в сфері КаБаРе. Можу поділитись досвідом в таких темах - якісне обслуговування гостей, яким має бути бармен, історія та виробництво алкогольних напоїв, робочий флейринг для бармена, як підняти суму в чеку, конфліктні ситуації, презентація алкогольних напоїв, історія та виробництво напоїв, коктейлі.
Почав з кухаря, потім працював офіціантом, більшу частину часу - барменом, старшим барменом, а закінчив кар'єру - адміністратором ресторану (12 осіб в підпорядкуванні). Одне із моїх досягнень, яким пишаюсь - підлеглий бармен, зайняв перше місце на конкурсі барменів серед мережі закладів. Досконале володіння українською, російською та польською мовами.