Компанії

Конс на Біс




Коротко про компанію

Бизнес-клуб предпринимателей Конс на Би$ — это международное сообщество тех, кому важно создание эффективной системы продаж, а также повышение личной эффективности в создании прибыльного, растущего, управляемого бизнеса.

Мы специализируемся на тренинговых программах для владельцев малого и среднего бизнеса.

Мы способствуем гарантированному увеличению прибыли, росту продаж, увеличению числа клиентов, а также внедрению техник эффективного найма и управления персоналом.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити
Роман,02.12.2022, 07:32
Завдяки курсу від Морозова та менеджерам, які постійно допомагають, вдалося вивести продажі на міжнародний ринок без втрат. Відновлював спочатку бізнес по Україні, а потім почав просувати сайт в інших країнах і пішли продажі. Нині це 30% від загального прибутку. Курс був цікавий, не обійшлося без заперечення та зняття корони з голови, мовляв, "я ж стільки в бізнесі, а так багато не знаю", але все, що кажуть - працює, якщо почати діяти.
Ірина,16.11.2022, 12:47
Я зараз на фінальному тижні жовтневого тренінгу «Стратегія керованого зростання», і вже в процесі навчання, з мудрими порадами Олександра Морозова я зважилася зробити ребрендинг компанії. Ми змінили логотип, візуальне оформлення упаковки продуктів. Використовуючи деякі хитрощі, яким навчили нас на заняттях, вдалося підвищити лояльність серед старої ЦА та залучити нову. Ці хитрощі дозволили збільшити чистий прибуток поки що на 20% цього місяця, але це лише 2 рекламні канали впроваджені.
Любов,29.10.2022, 22:20
Курс "Стратегія керованого зростання" дав свої плоди. Продаж меблів ручної роботи за результатами за вересень зріс на 25%. Тепер багато клієнтів із країн ЄС, раніше було таких 20%, а зараз близько 50. Навіть сайт переробили на міжнародні замовлення. На навчанні було важко, але воно того варте і велика подяка менеджеру Аліні, яка 24/7 була зі мною.
Iгор,16.10.2022, 22:15
Відеокурс «Розумні продажі» в Конс на Бі$ дуже потужний з погляду інформативності та подачі матеріалу. Місяць тому його подивився, про багато психологічних фішок, щоб зачепити та утримати клієнта і дотиснути постачальника, взагалі чув уперше. Дуже круті. За місяць, після перегляду, середній чек збільшився в 1,5 раза, опт пішов угору, разові клієнти також норм. З'явилися 2 оптові клієнти з Чехії та Польщі, це при всьому тому, що ми на міжнародному ринку майже не працювали. Емоції просто зашкалюють, дякую!
Роман,01.10.2022, 09:33
Їхні стратегії працюють навіть для дропшипінгу. Дуже багато корисної інформації і зручно, що курс йде в онлайн-форматі. Після зміни постачальників, «прокачки» системи замовлень і соціальних мереж, вже є перші результати. Дуже дякую персональному менеджеру, яка зі мною 24/7, завжди допомагала та розказувала те, що не зрозумів з онлайн-лекцій.
Наталка,21.11.2022, 19:01
Я теж для дропшипінгу застосовувала курс і продажі перевела в СRМ-систему, завдяки цьому можу все контролювати, навіть роботу співробітників. Зараз соцмережами займаюсь.
Едуард,19.09.2022, 19:51
Досить потужний був липневий курс "Стратегія керованого зростання", на якому навіть я, маючи досвід ведення бізнесу 10 років, відчув себе новачком. Після тренінгу середній чек збільшився в 1,5 раза. Крім того, буквально за тиждень, використовуючи скрипти з найму персоналу, запропоновані на тренінгу, знайшов для себе 2-х ідеальних помічників і уклав 3 нові угоди на постачання нашої продукції з птахоферми, і все це лише за поточний місяць. Тому, від мене лише подяка за результат.
Михайло,20.10.2022, 18:52
Сподіваюся на такий самий, як у вас, мегапрорив після курсу)). Зараз проходжу тренінг СК, який стартував у вересні, вже подивився на обрану мною маркетингову стратегію, рекламу та ведення бізнесу зовсім під іншим кутом. Зараз, за допомогою тренінгу, опрацьовую всі ці моменти.
Дмитро,04.09.2022, 21:32
Проходив курс у Конс на Бі$ ще до війни, навесні минулого року. Тоді вдалося просунути послуги з ремонту та встановлення сантехніки моєї компанії. Створили соцмережі, сайт зробили та справи пішли вгору. Зараз знову збитки та співробітникам платити нема чим. Звернувся до клубу, порадили пройти тренінг, чекаю, коли почнеться наступний, бо на той, що був улітку - не встиг.
Іріна,26.09.2022, 17:59
Шкода, що вас не було. Тренінг був потужний і з подачі матеріалу, і з енергетики загалом. Всі учасники мали такий патріотичний підйом, що я просто отримала задоволення від навчання.
Ірина,23.09.2022, 21:48
Я також тоді курс проходила) Мені дуже сподобався, саме тоді запустила своє виробництво) Матеріали й теми були дуже круті, все розглянули, від аналізу прибутку до найму співробітників)
Михайло,28.08.2022, 13:45
Дуже дякую, тренінг «Стратегія керованого зростання» допоміг мені налаштуватися на робочий лад, а якщо врахувати, що я маю невелику кав'ярню в Харкові – це не просто. Тренінг допоміг визначити товари-локомотиви, щільніше зайнятися просуванням бізнесу в соцмережах і під іншим кутом подивитися на методи впливу на конверсію. Тренінг комплексний, подача матеріалу стисла, чітка та без лірики. Уже через 2 тижні отримав + 15% чистого прибутку, а далі, впевнений, буде більше. Дякую за результат.
Ольга,19.08.2022, 16:24
Від себе рекомендую відеокурс «Найм під ключ» від Конс на Бі$. У нинішніх воєнних реаліях, питання підбору й оцінки кадрів, особисто для мене, виявилося ледь не ключовим. Інформація, отримана на курсі, допомогла мені змінити підхід до оцінки претендентів і зрозуміти, які саме співробітники мені потрібні на цей час. Після курсу працевлаштувала біженців із Маріуполя та Дружківки. Ми стали разом та з новими силами розвивати бізнес на благо нашої країни.
Віктор,14.09.2022, 22:17
О, я також цей курс пройшов. Думав закривати свій ресторан, а потім зрозумів, що вся справа в співробітниках, бажання працювати - 0, навіть при нормальній оплаті. У ресторані були недостачі продуктів, ще й від клієнтів погані відгуки в гугл- картах. Пройшов курс, повністю змінив персонал і навчився його підбирати.
Дмитро,05.08.2022, 22:18
Я вже 3 роки навчаюсь у клубі Конс на Бi$. Саме це і допомогло моїй компанії вистояти на початку війни та допомагає досі зберігати співробітників, продовжувати працювати та підтримувати економіку у такий складний час.
Дмитро,04.08.2022, 16:44
на початку війни почав займатися продажем одягу з Українською символікою. Пройшов 7ми тижневу программу "Стратегія Керованого Зросту". Вже зараз маю 4 помічника. Чистий прибуток компанії 2000$. небагато, але все ж краще, ніж сидіти та плакати, що минулий бізнес у Києві "загинув". Методики та поради від Клубу дійсно допомагають не втратити все в цей час.
Марго,30.07.2022, 10:43
Як зробити бізнес успішним у період війни напевно рецепту ніхто не дасть, але онлайн - тренінги О. Морозова дали можливість знайти вузькоспрямовану нішу, яка на моє здивування, заробила і дала в перший місяць після старту, чистого прибутку майже 1500 $. Реклама та орієнтованість на потреби клієнтів на цей час зробили свою справу. Дякую.
Катерина,25.07.2022, 21:42
Сподобалося ставлення менеджерів з першої консультації. В навчання не беруть усіх підряд, а уточнюють чи допоможуть їхні поради та програма методів під конкретний бізнес. Зараз чекаю на початок програми, який почнеться 25 липня, щодо ведення бізнесу у військових умовах і як адаптуватися до нових реалій.
Тетяна,18.07.2022, 14:30
Мене зараз дуже зацікавив класний курс - Програма лояльності для клієнтів. Витягла собі купу крутих фішок! Все геніальне вигадано до нас) Курс коштує всього 80 $, але буквально розвантажує мозок і завантажує корисними ідеями) Поступово практикую з урахуванням потреб клієнта, яких стало набагато більше. А для мене ця вся «лояльність» без шкоди, натомість із прибутком +200%)
Денис Неделько,22.02.2022, 16:09
Благодаря методике систематизации, которую я усвоил на 7-недельном тренинге Александра Морозова, я смог значительно упростить управление собственной компанией. Прирост прибыли составил 25% на начальном этапе. Отличный показатель, я считаю. Сейчас занимаюсь маркетинговой стратегией. Методики работают и я это вижу. Подача материала довольно необычная, но на удивление я быстро научился применять инструментарий на практике.
Владимир,02.10.2023, 18:51
Как щас ситуация по вашему бизнесу ??
Владимир,20.01.2022, 10:06
Чтоб попытаться спасти свой бизнес, осенью прошел семи недельный тренинг у Морозова. Объясняет доступно, советы полезные и эффективные. Уже на данном этапе провел аудит своего бизнеса и систематизировал процессы. Смог внедрить мотивацию для сотрудников. Уже только это подняло уровень прибыли в два раза.
Мотруніч Наталя,24.11.2021, 12:16
Мне казалось, высшего экономического образования достаточно для того, чтобы построить успешный бизнес. Но огромная конкуренция, минимальный практический опыт и еще миллион негативных мелочей не давали мне добиться успеха;) И только благодаря методикам А. Морозова из Конс на Би$ я увидела все свои просчеты и поняла, как их исправить. Теперь дела быстро пошли на лад! Темпов не сбавляю, участвую во всех тренингах от КНБ!
Ярослав Николаевич,16.11.2021, 12:24
Семинедельный тренинг давался мне с трудом. Ломались стереотипы всей моей жизни. Но одновременно появлялись новые идеи. Правда, их давал Александр Морозов, за что ему отдельное спасибо. Качественный ликбез абсолютно простыми словами. После внедрения его подходов мое небольшое СТО приносит прибыли в два раза больше, а это лишь 20-30% из полученной информации в 7-ми неделях. С людьми стало легче работать, и дефицит кадров куда-то исчез)

Залишити коментар

Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Вінниці, коледжі в Вінниці, курси в Вінниці, репетиторів в Вінниці, роботу в Вінниці.