Компанії

Kyiv school of economics




Коротко про компанію

Київська школа економіки (KSE)  – це навчальний заклад світового рівня з відмінною репутацією як в Україні, так і за кордоном. KSE входить до числа найкращих шкіл Центральної та Східної Європи, готуючи майбутнє покоління економістів світового рівня. 

Завдяки Київській школі економіки можна отримати престижний західний вчений ступінь у галузі економіки, не покидаючи Києва. 

Бізнес-департамент KSE пропонує 2 магістерські програми для управлінців: MBA та MBA для керівників державних підприємств. KSE також пропонує MBA та короткострокові програми з бізнесу та менеджменту.

KSE є лідером в області консультування з питань політики і розробки в Україні. KSE збирає лідерів громадянського суспільства, аналітичних центрів, представників уряду, видатних економістів, мислителів, лідерів бізнесу та бізнес-асоціацій. Випускники KSE займають важливі позиції в Україні і на міжнародному рівні з World Bank, EBRD, IBRD, EIB, US Federal Reserve Banks.

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.