Компанії

Marketorium




Коротко про компанію

Агентство Marketorium було засноване інтернет-маркетологом Микитою Поляком ще наприкінці 2016 року, але повноцінно сформувалося лише у березні 2017-го.

В одній команді однодумців було зібрано фахівців усіх напрямків інтернет-маркетингу з досвідом роботи в найбільших агентствах України, що дозволяє нам брати краще від кожної моделі та доповнювати її власними напрацюваннями та ідеями. Такий підхід дозволив створити команду не просто фахівців, а фанатів своєї справи, які готові вирішувати навіть найскладніші завдання для отримання максимального результату.

Послуги

SEO / SERM - Пошукова оптимізація сайтів для залучення клієнтів, а також робота з відгуками та репутацією в мережі. Ми допоможемо клієнтам легше знайти Вас.

Контекстна реклама – найшвидший спосіб отримувати клієнтів з інтернету, повертати тих, хто не купив одразу, формувати попит чи переманити аудиторію конкурента.

Веб-аналітика - Оцінка ефективності рекламних каналів та сайту, конкурентний аналіз, сегментація аудиторії та побудова стратегії розвитку бізнесу в інтернеті.

Email-маркетинг - Побудова системи комунікації з потенційними клієнтами, створення серій автоматичних (тригерних) листів для повернення покупців, отримання зворотного зв'язку та зростання повторних продажів

SMM - Створення спільноти лояльних клієнтів, побудова комунікацій, формування знання про бренд та його репутацію. Робота з лідерами думок, групами інтересів, використання рекламних технологій.

Збільшення продажів - Ми робимо все для збільшення кількості заявок та зростання продажів. Комплексний підхід та залучення вузькопрофільних фахівців, пошук альтернативних каналів та оптимізація поточних.

Тренери

Статті

39

Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.