Компанії

Make Me Up studio and school




Коротко про компанію

MAKE ME UP Studio and School – це школа та студія макіяжу в Одесі, яка протягом 8-ми років показує неймовірні успіхи в індустрії краси. Тут можна отримати одну з найбільш цікавих та красивих професій – візажист або пізнати секрети та таємниці бездоганного макіяжу для себе.

Школа візажу MAKE ME UP Studio & School це професійні курси макіяжу, курси зачісок, курси бровистів, а також на навчання аеромакіяжу. Найбільш повні програми в місті, персональна увага, участь в цікавих проектах і шоу на TV, backstage та багато іншого – читай докладний опис курсу та відгуки – ти переконаєшся, що курси візажистів від MAKE ME UP– найкращий вибір в Одесі.

Наша школа проводить навчання візажистів з нуля та випускає майстрів, готових до самостійної роботи.

Ми не просто вчимо жінок бути красивими, наша мета - дати кожній можливість змінити на краще своє життя і світ навколо!

    Послуги

    • Курс «Сам собі візажист» необхідний кожній жінці, він проводиться приблизно раз на місяць. Протягом 4 уроків будь-яка дівчина навчиться мистецтву макіяжу для себе, дізнається безліч секретів і лайфхаків на кожен день, обере "свій" макіяж та кольори, вивчить основи корекції шкіри та обличчя, навчиться технікам найнеобхідніших і найефектніших видів макіяжу (nude, денний, hollywood make up, smoky eyes, вечірній).
    • «Базовий професійний курс макіяжу» – призначений для тих, хто хоче отримати глибокі знання та професію візажиста, а також знайти цікаве хобі на все життя. Програма базового курсу з макіяжу найбільш повна в Одесі, протягом 24 уроків провідні фахівці дають глибокі знання професії та розкривають секрети успіху. Це програма, призначена для навчання візажиста з нуля, і в кінці навчання ми випускаємо фахівців, готових самостійно працювати. Далеко не всі школи візажу навчають настільки ж якісно. Безліч порад, корисної інформації та, головне, критеріїв – як вибрати школу візажу для професійного навчання і не пошкодувати, ви можете прочитати в блозі нашої школи.
    • Успішно закінчивши Базовий курс із зачісок і стайлінгу волосся (100 годин), ти навчишся робити не тільки базові укладки, а й шикарні зачіски для вечірніх та урочистих заходів. Це допоможе майстру-візажисту, який вже практикує, стати по-справжньому багатопрофільним фахівцем, здатним зробити і візаж, і зачіску, створивши тим самим цілісний гармонійний образ, надаючи для своїх клієнтів максимально повний спектр послуг. Майстри-перукарі, пройшовши наш курс із зачісок, зможуть підвищити кваліфікацію і доповнити свої знання новими практичними навичками і фундаментальною теорією.
    • Курс навчання майстрів-бровістів "Брови-це просто!" призначений як для візажистів-практиків, так і для новачків, які прагнуть всього за кілька днів опанувати ази професії та почати робити кроки до успішної кар'єри.  Курс навчання з ламінування брів дозволить тобі бути в тренді!

    Клієнти

    Учні професійних курсів школи мають можливість проходити практику на іміджевих заходах: зйомках, конкурсах краси, показах.

    Сьогодні ми є партнерами Odessa Fashion Day, London College of Fashion, МА "Теффі".  Фахівці нашої студії створювали образи для журналів Flanelle (Канада), Макіяж + YOU Professional, ANTVAN, London College of Fashion, University of the Arts London. Учасники тижнів моди Ukrainian Fashion Week, Odessa Fashion Day, TV шоу «Make Me a Model» на GTV, «Хата-на-Тата» на СТБ. Учасники щорічної конференції в Нью_Йорке.

    Працювали з брендами: Matrix, La Perla, Wella, Lacoste, Paul Mitchell та ін.

    Працювали з зірками шоу-бізнесу: Надією Мейхер,  Анною Трінчер, Наталі Перо.

    Навчання в школі MAKE ME UP Studio and School відрізняється дуже ретельним підходом та уважним ставленням до кожного учня. За 8 рокiв було випущено більше 300 професійних візажистів, понад 500 дівчат та жінок відкрили нові образи для себе, пройшовши навчання «Сам собі візажист». У нашої школи макіяжу блискучі відгуки, і ми пишаємося цим. 

    Додаткова інформація

    ЧОМУ МИ ВВАЖАЄМО СЕБЕ КРАЩИМИ?

    • 1. НЕЗАЛЕЖНІ ВІД БРЕНДІВ , ВИКОРИСТОВУЄМО найкраще! MAKE ME UP Studio та School не залежить від брендів виробників косметики. Тому під час проведення навчань ми маємо можливість випробувати  сильні та слабкі сторони продуктів різних виробників,   вибирати найякіснішу продукцію у різних  виробників , яку використовують найкращі візажисти світу. Наші учні отримують широкий кругозір, а не знання лише однієї торгової марки, що дуже впливає на якість освіти.

    • 2. Стежимо за трендами – завжди на ХВИЛІ! Ти хочеш навчитися сучасним актуальним технікам макіяжу, а не тим, які були модні 5 років тому, або технікам, які  зараз у тренді ?  Ми уважно стежимо за трендами у світі моди та макіяжу. 2 рази на рік ми проводимо для наших викладачів та учнів майстер-клас " Тренди сезону ", а також вносимо коригування в наші  програми  навчання.  Саме нашу школу обрали  британські  експерти  з Лондонського коледжу моди  (LCF)  Тоні Гленвіл  і   Клер Баклі для участі в проекті " Hotel Odessa".

    • 3. НАЙКРАЩІ ВІДГУКИ про школу МАКІЯЖУ MAKE ME UP STUDIO & SСhool! Ми пишаємося відгуками наших учнів – понад сотню  блискучих відгуків говорять  багато про що! Читай  відгуки про нашу школу в Google, Facebook та Instagram.

    • 4. ЯКІСНІ програми навчання. У школі MAKE ME UP Studio and School -  можна пройти навчання « Макіяж для себе » , а можна і отримати одну з найцікавіших та найкрасивіших професій – візажист, стиліст за зачісками, бровист.  У нас є програми навчання для кожного - і для новачка і для професіонала . Читай більше про курси та майстер-класи у розділі "ШКОЛА" 
    • 5. ІНДІВІДУАЛЬНИЙ ПІДХІД до кожного. Невеликі групи  та найкращі викладачі – гарантують дуже ретельний та індивідуальний підхід до кожного учня. Спеціально розроблені навчальні матеріали  зі схемами, покроковими інструкціями та замальовками містять  наочні приклади і залишаються у наших учнів  після завершення навчання. Доступний та поетапний стиль викладання та уважне ставлення до кожного учня забезпечують  високий рівень освіти. І найголовніше: якнайбільше практики!

    • 6. косметика НАДАЄТЬСЯ. Косметика під час процесу  навчання надається . Ми спробували багато різної косметики та вибрали найкраще у кожному з відомих професійних брендів . Вам потрібні будуть лише свої пензлі та засоби демакіжу. Також ви отримаєте можливість придбати пензлі, косметику та іншу продукцію за вигідними цінами.

    • 7. Ти будеш вчитися у  ПРОФЕСІОНАЛІВ. Автор курсу навчання - Тамара Слєпченко - професійний візажист-стиліст , випускниця школи Make Up Atelier , автор та засновниця школи та студії MAKE ME UP Studio and School, досвід роботи в індустрії краси понад 20 років . Візажист з досвідом роботи на конкурсах краси та показах , у тому числі зарубіжних , на тижнях моди Odessa Fashion Day, Ukrainian Fashion Week , брала участь у проектах для іноземних та українських друкованих видань,  Flanelle (Канада), Макіяж + YOU Professional, ANTVAN, London College of Fashion, University of the Arts London, CoolBaba.  ТБ шоу "Хата-на-Тата" на СТБ. Дипломований Fashion візажист-стиліст - Працювала з брендами: Matrix, La Perla, Wella, Lacoste, Paul Mitchell та ін. Офіційний партнер Odessa Fashion Day, речник на Конференції в Нью-Йорку 2020р., речник на майстер-класах у Ніцці та Монако 2022р.  Наші викладачі – професіонали своєї справи, про це красномовно говорять блискучі відгуки про наш базовий курс макіяжу.

    • 8. До нас завжди повертаються! Багато випускників курсу "Сам собі візажист" після його закінчення проходять навчання на "Базовому професійному курсі з візажу". Практично всі випускники "Базового професійного  курсу з візажу"  згодом проходять  навчання на інших професійних курсах, тренінгах та майстер-класах нашої школи.

    • 9. Любимо та ПИШАЄМОСЯ один одним! Ми пам'ятаємо та любимо всіх своїх випускників, щиро радіємо їх професійним та творчим  успіхам. Наші випускники з гордістю згадують нашу школу та завжди рекомендують її своїм друзям та знайомим.

    • 10. Беремо участь  у ПОДІЯХ, заходах, шоу Учні професійних курсів мають можливості проходити практику на іміджевих заходах: зйомках, конкурсах краси, показах. Сьогодні ми є партнерами  Odessa Fashion Day, London College of Fashion, МА Теффі. Спеціалісти нашої студії створювали образи для журналів  Flanelle (Канада), Макіяж + YOU Professional, ANTVAN, London College of Fashion, University of the Arts London.  Учасники тижнем моди  Ukrainian Fashion Week, Odessa Fashion Day, TV-шоу "Make Me a Model" на GTV, "Хата-на-Тата" на СТБ. Працювали з брендами:  Matrix, La Perla, Wella, Lacoste, Paul Mitchell  та ін. Працювали із зірками шоу-бізнесу:  Надією Мейхер,  Анною Трінчер, Наталією Перо.

    • 11.  ЯКІСНЕ  ПОРТФОЛІО ТА СЕРТИФІКАТ. У кінці навчання на більшості курсів,  учні  школи складають теоретичний та практичний іспит для отримання сертифіката нашої  школи. Рівень навчання у нашій школі добре відомий у професійних колах в Одесі.  Фінальна професійна фотосесія входить до складу багатьох курсів, випускні роботи учнів формують гідне  портфоліо .  Випускні роботи наших учениць красномовно свідчать про якість навчання у нашій школі. Дивись випускні роботи наших учнів.

    • 12.  НОВІ знайомства та ДРУЗІ! Навчання на базовому курсі з макіяжу - перший крок у яскравий новий  світ. За 8 років наша школа випустила понад 300 професійних спеціалістів, більшість із яких активно працюють із нами. Випускники  школи мають можливість орендувати робоче місце у нашій новій красивій студії в центрі Одеси та приймати своїх клієнтів .  У нашій школі ти придбаєш нових друзів , відвідаєш безліч цікавих заходів, зміниш своє життя і наповниш його яскравими  фарбами та позитивними емоціями.  Краса врятує світ!  

    Тренери


    Залишити коментар
    Будь ласка, введіть ваше ім’я
    Будь ласка, введіть коментар.
    1000 символів

    Будь ласка, введіть email
    або Відмінити

    Дивіться також ЗВО/ВНЗ в Одесі, коледжі в Одесі, курси в Одесі, репетиторів в Одесі, роботу в Одесі.