Компанії

Lviv IT School




Коротко про компанію

Львівська школа ІТ - навчальна платформа, яка готує фахівців у різних сферах ІТ: тестування, програмування, ПМ, дизайн, НR та рекрутинг, бізнес школа та маркетинг. Створена ентузіастами-професіоналами, які вболівають за розвиток ІТ сфери в Україні та прагнуть готувати найкращі кадри у всіх напрямках ІТ. Статистика за минулий рік показує, що близько 70% наших студентів працевлаштовуються в провідні IT компанії.
Наші викладачі – це міцна сім’я практикуючих професіоналів у своїх областях, за спинами в яких великий досвід успішних проектів, якими вони охоче діляться з усіма, хто хоче вчитись, розвиватись та йти вперед.

За весь час існування LITS ми немалого досягнули. В 2013 році школа здобула Всеукраїнську нагороду The Best Professional in IT Education (Ukrainian IT Awards). В рамках IT Jam «Meet&Mix!», що відбувся 21 березня 2015 року, Lviv IT School здобула нагороду IT Education Awards 2015 «From passion to action» в номінації “The most innovative educational program”.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги у Львові, ЗВО/ВНЗ у Львові, коледжі у Львові, курси у Львові, репетиторів у Львові, роботу у Львові.