Компанії

Saint-Gobain, тренінговий центр




Коротко про компанію

Під дахом «Тренінгового центру Saint-Gobain» зібралися всі без винятку бізнес-підрозділи «Сен-Гобен», що працюють на українському ринку - weber, isover, rigips, saint-gobain glass, ecophon, adfors, formula, norton, pum. В рамках семінарів та тренінгів Ви зможете ознайомитись з унікальними і технологічними рішеннями для всіх видів будівництва, а команда професійних консультантів та менеджерів завжди зможе надати підтримку клієнтам в реалізації їх проектів.

Послуги

У стінах «Тренінгового центру»  проводяться тематичні семінари, практичні майстер-класи і професійні конференції, під час яких фахівці самих різних будівельних спеціальностей зможуть оволодіти навичками роботи з високоякісними матеріалами і комплексними рішеннями «Сен-Гобен».

Відвідування всіх семінарів є повністю безкоштовним!

Додаткова інформація

Кількість групи складає від 5 до 20 осіб, що дозволяє зробити процес навчання максимально ефективним. Тренінги проводяться за максимально гнучким графіком, що є зручним для клієнтів. За підсумками навчання видається сертифікат. У Вас є прекрасна можливість підвищити свій професійний рівень, майстерність Вашої бригади, знання менеджерів з продажу.

Все, що Вам потрібно це просто заповнити форму реєстрації на сторінці необхідного тренінгу.

Тренери


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.