Компанії

Классен Артем Сергійович, ПП




Коротко про компанію

👋Привіт! Мене звуть Артем Классен(так, це справжне прізвище), і я з величезною радістю зроблю так, щоб ви відчували себе на сцені комфортно 😍Обожнюю свою роботу, бо моя головна мета - дарувати людям емоції та робити їхне життя яскравішим. В школі через це мене виганяли з уроків, а в дорослому житті я знайшов хороше застосування своїй невичерпній енергії)) 💪Кожен день я працюю над тим, щоб вдосконалюватися для ваших подій - прокачую памʼять, записую для вас подкаст про весілля, знімаю сторіс і придумую креативні ідеї для ваших івентів! 🤩Мій неперервний процес розвитку призвів до того, що я здобув нагороду «Відкриття року» на найпотужнішому освітньому проекті України - «Фабрика ведучих». Також я став офіційним рекордсменом у Книзі Рекордів України. А ще - за 6 років роботи у моєму багажнику - 560+ проведених подій. Вражає, але це тільки початок - бо я планую вести івенти все життя) 
💵Працюю офіційно, я ФОП. Рухаю економіку України вперед!💙💛 📞Дуже чекаю на ваше повідомлення чи дзвінок. І зроблю все можливе(і неможливе також), щоб ви залишилися задоволеними і стали ще більш усміхненими) До зустрічі!

Послуги

  • Індивідуальна підготовка до виступів
  • Групова підготовка(за наявності групи)
  • проведення ваших івентів - весілля, корпоративи, інші приватні івенти, або ж публічні для будь-якої кількості участників.

Додаткова інформація

Преимущества работы с нами :)

  • Взрывной рост

Замеряем ваши умения на старте. Выполняете упражнения - растете - видим разницу и радуемся вашим успехам вместе :)

  • Современность

Никаких занудных высокопарных речей пр гречески ораторов. Только те знания, которые нужны вам сегодня и пригодятся в будущем.

  • Динамичность

Вы получаете всё, что нужно в кратчайшие сроки, не растягивая обучение на годы.

  • Свобода

Вы можете креативить, создавать любой контент. Мы не выступаем на политические и религиозные темы - всё остальное - разрешено. Творите!

  • Практика

Теория - только необходимая, остальное время - шлифуем ваши умения в тренажах и в театре боевых действий - на сцене :) 

  • Корректная обратная связь

Умение давать объективный фидбек, не задевая чувства - искусство, которым мы владеем. Убедитесь в этом лично.

Тренери

Корпоративні тренінги


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Дивіться також усі тренінги в Києві, ЗВО/ВНЗ в Києві, коледжі в Києві, курси в Києві, репетиторів в Києві, роботу в Києві.