Тренінг “Тайм-менеджмент: підвищення особистої ефективності” – 15 червня

Тренінг “Тайм-менеджмент: підвищення особистої ефективності” – 15 червня

15 червня 2013 року компанія AboutHR проведе тренінг “Тайм-менеджмент: підвищення особистої ефективності”

Метою цього тренінгу є підвищення особистої ефективності через формування практичних навичок організації та планування робочого часу. Учасники тренінгу навчаться визначити для себе оптимальний стиль тайм-менеджменту, делегувати завдання, відповідно до їх пріоритетності, попереджати та ефективно вирішувати конфлікти через економію свого часу, дізнаються про методи стабілізації емоційного навантаження у стресових ситуаціях тощо.

На тренінг запрошуються лінійні керівники, фахівці, що працюють в умовах стислих строків та великих обсягів інформації, а також всі, для кого тайм-менеджмент є одним з ключових факторів у професійному розвитку.

Тренінг “Тайм-менеджмент: підвищення особистої ефективності” проводитиметься в інтерактивному режимі, де 20% часу буде надано теоретичним аспектам цієї теми, а 80% – розподілено на практичні завдання, зокрема: кейси, брейнстормінг, метод «метафори», вправи на усвідомлення, групова робота (у мікрогрупах), проблемні ситуації.

Детальнішу інформацію про тренінг, а також відгуки учасників попереднього тренінгу та інформацію про тренера Мирославу Барну просимо звертатись за цим посиланням.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини