Presidents’MBA-8 kmbs у місті Брянка

Presidents’MBA-8 kmbs у місті Брянка

В рамках навчальної програми відбувся виїзний модуль групи Presidents’MBA-8 Києво-Могилянської бізнес школи в місто Брянка, Луганської області, на якому учасники працювали над стратегією розвитку міста.

Місто Брянка – колишній вугільний центр Луганщини, де протягом останніх 20 років були закриті 6 з 8 шахт. В нових умовах, коли містоутворююча галузь помирає, учасники Presidents’ MBA отримали досить складне завдання – розробити стратегію розвитку Брянки та регіону.

Протягом чотирьох днів учасники PMBA інтенсивно занурювалися у контекст регіону – історію, культуру, бізнес-середовище, місцеве управління. Вони зустрічалися з командою Міського Голови Брянки Миколою Вікторовичем Моргуновим, з місцевою бізнес-елітою, істориками, провели 4 години у шахті на глибині 500 метрів, відвідали Алчевський Металургійний комбінат.

Також освоювали “Cтратегії третього покоління” - найсучасніші методології для вирішення таких складних завдань як розвиток території. Як результат – запропонували три сценарії розвитку регіону. До речі, жоден з варіантів не стосувався ні металургійної, ні вугільної промисловості.

Учасники kmbs запропонували абсолютно свіжі, «кількаходові» погляди на розвиток регіону. Виїзний модуль Presidents’ MBA kmbs у Брянці – це лише початок роботи учасників над стратегією розвитку міста.

Учасники і команда kmbs продовжать розробку стратегії протягом наступних місяців у співпраці з командою Брянківської Міської Ради.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини