ЗМІ про AgroMBA kmbs

ЗМІ про AgroMBA kmbs

Пройшло півроку після запуску першої в Україні спеціалізованої MBA-програми для управлінців агро-сектору. Спеціалізовані ЗМІ активно розповідають про відкриту AgroMBA kmbs.

Що пишуть про нашу програму можна почитати за посиланнями: 

ТОП-15 менеджерів українських агрокомпаній зі ступенем MBA - інфографіка від порталу Latifundist.

“Перш ніж задавати питання «як» будувати агробізнес, потрібно зрозуміти “що” і “чому””  - інтерв’ю з Олександром Савруком, деканом kmbs, про те, чим відрізняються студенти AgroMBA від студентів інших програм, чи повинен бізнес бути соціально відповідальним, а керівник надихати свою команду.

“Зміни себе, зміни свою компанію, зміни світ” - враження журналіста “Агроексперту” від відвідання навчального модулю та спілкування з учасниками першої групи AgroMBA та викладачами kmbs.

“Як зменшити ризики агробізнесу” - про поточний стан фінансових ринків та можливі наслідки для агросектору, а також найефективніші інструменти для хеджування ризиків в агробізнесі газеті "АгроМаркет” розповів Рональд Хайсман, запрошений викладач Києво-Могилянської бізнес-школи та професор Роттердамського університету.

“Про тренди в аграрній та енергетичної галузі” - фінансові інструменти для фермерів і енергетиків і про залучення дешевих кредитів з єврозони - діалог професора фінансів kmbs Євген Пенцак та Рональда Хайсмана, запрошеного викладача Києво-Могилянської бізнес-школи, професора Роттердамського університету Forbes. Україна.

“Біг навколо землі” - про викуплені майнові паї і не витребувані земельні, дочасно розірвану оренду і нечітко проведені в натурі, на місцевості межі ділянок, та інші специфічні реалії агро-бізнесу сьогодні, у репортажі за результатами виступу Миколи Орлова, викладача kmbs, партнера юридичної фірми "ОМП" в газеті “Агробізнес сьогодні”.

“Як зробити пайовиків найвідданішими орендодавцями” - правильно вибудувана система взаємовідносин агробізнесу з громадою, увага до соціальних проблем села, напрацювання варіантів працевлаштування місцевого населення допоможуть попередити конфлікти на землю й отримати надійних працівників, розповідає Микола Орлов, викладач kmbs, партнера "ОМП" у матеріалі журналу АгроМаркет.

Ще однією приємністю для нас, стала новина про те, що Світлана Горбенко, керівник Агро-MBA увійшла у список топ-15 жінок лідерів агро-бізнесу в Україні.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини