Нобелівські лауреати та тенденції світової економіки

Нобелівські лауреати та тенденції світової економіки

Запрошуємо 5 листопада до Києво-Могилянської Бізнес Школи [kmbs] на управлінську дискусію присвячену цьогорічним Нобелівським лауреатам з економіки.

Цьогорічні лауреати з економіки, Юджин Ф. Фама, Ларс Пітер Хансен, Роберту Дж. Шиллер, більше десяти років працювали над питанням зміни вартості активів. Чому ця нагорода викликала здивування в колах фінансових аналітиків? Практикуючі фінансові аналітики вказують, що теорія ефективного фондового ринку вже давно себе пережила. Насправді, ринки керуються емоціями, інвестори і є далеко не раціональними, їх поведінка зазнає стадного впливу, часто «надуваючи» різні класи активів, провокуючи створення фінансових бульбашок. Проте класика залишається класикою. Це, як у фізиці, після законів Ньютона з’явилась релятивіська теорія. Проте у школах і університетах ніхто від класичної механіки не відмовляється, розуміючи всю її недосконалість.

Ми поговоримо про роботи нобелівських лауреатів з економіки 2013 року і відшукаємо раціональне та практичне зерно у їх емпіричних дослідженнях.

Спікер та модератор:

Євген Пенцак, професор фінансів kmbs, керівник MBF, Ph.D., Lausanne University [Швейцарія]

Дата та час: 5 листопада, 18.30 - 20.00

Місце події: Києво-Могилянська Бізнес Школа, вул. Волоська 8/5, 4 корпус, 4 поверх

Участь у події безкоштовно, за обов’язковою реєстрацією.

Для реєстрації, будь ласка, заповніть форму та дочекайтеся підтвердження від представника kmbs.

В разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Павла Білодіда, координатора проекту: [відкрити контакти][email protected], [044] 490 6635, [097] 511 20 87.


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини