Digital marketing. Програма цифрового інтенсиву від kmbs

Digital marketing. Програма цифрового інтенсиву від kmbs

2 грудня у kmbs стартує нова програма: Digital marketing - цифровий інтенсив про те, як отримати максимальний результат від просування продуктів та брендів в Інтернеті.

Програму створено для маркетологів та маркетинг-директорів, які прагнуть опанувати інструменти digital-комунікацій, зрозуміти, як використовувати необмежені можливості інтернет-простору для популяризації та підтримки бренду, навчитись ефективним методам роботи з аудиторією та соціальними медіа.

Програма надасть учасникам відповіді на такі запитання:

  • Як визначити розмір бюджету на цифрові комунікації?
  • Які інструменти потрібні на різних етапах розвитку бренду?
  • Як рахувати ROI від цифрових комунікацій?
  • Яка практична користь від соціальних медіа?
  • І, зрештою, як розробити ефективну цифрову стратегію?

Автор та викладач програми, Роман Гавриш, є керуючим партнером агенції цифрового маркетингу Aimbulance, на рахунку якої 5 статуеток EFFIE Awards та звання найефективнішої цифрової агенції. Роман працював з такими клієнтами, як Pepsi, Henkel, Efes, Хортиця тощо.  Запрошені спікери - директори відомих українських медійних агентств.

Під час курсу директори найтитулованіших медійних агенцій поділяться досвідом роботи в сфері цифрових комунікацій, а саме:

Віктор Шкурба (креативний директор ISD Group), Анастасія Байдаченко (виконавчий директор AdPro), Олексій Соболєв (співзасновник  та креативний директор VGNC).

Детальну інформацію про інтенсив з цифрового маркетингу можна отримати за посиланням: http://kmbs.ua/uk/Programi/Najblizhchi_programi_upravlinskogo_rozvitku/Marketingovi/Digital_marketing_Programa_cifrovogo_intensivu_vid_kmbs

В разі виникнення будь-яких питань щодо участі у програмі, будь ласка, звертайтеся до Віри Корабліної, [відкрити контакти][email protected], [063] 436 0567, [044] 490 6635. kmbs.ua


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини