Арт-калейдоскоп „Вітер змін: криза як ресурс розвитку” запрошує друзів

Арт-калейдоскоп „Вітер змін: криза як ресурс розвитку” запрошує друзів

Арт-калейдоскоп – це унікальна можливість поєднати чудовий відпочинок з самопізнанням та розвитком. Це новітня форма навчання: учасники зможуть як долучитися до нового емоційного досвіду, так і навчитися новим технологіям мультімодальної арт-терапії.

Участь в Арт-калейдоскопі дозволить: 

  • отримати задоволення від творчого процесу;
  • включити глибинні творчі ресурси самореалізації;
  • запустити механізми самозцілення та розвитку;
  • познайомитися з різними підходами в арт-терапії;
  • а також – знайти нових друзів та однодумців.

Арт-калейдоскоп дає кожному учаснику простір для вільного креативного пошуку, саморозкриття, інтеграції внутрішнього тілесного та емоційного досвіду. Ця програма – для тих, хто бажає налагодити свої взаємовідносини з коханими чоловіками та жінками, досягти гармонії у стосунках в родині, навчитися, як виховати дітей в любові. Для тих, хто жадає пізнання, відкриття, спонтанності, або для тих, хто хоче розкрити в собі цей потенціал. 
Дизайн арт-калейдоскопу: ранкова група (3 години), вечірня група (3 години), вечірня динамічна група (1 година). Удень – відпочинок, екскурсії. Для дітей плануються спеціальні окремі заняття.
Для Вас працюють провідні тренери та терапевти Арт-терапевтичної асоціації, що мають більш ніж 10-річний досвід використання арт-терапії, працюють у різних підходах та парадигмах, володіють багатьма арт-терапевтичними методами та технологіями. 
А ще – море, сонце, природа і творчість.
Місце проведення арт-калейдоскопу: о. Бірючий, Азовське море, сел. Кирилівка. 
Гарантований сертифікат від ВГО „Арт-терапевтична асоціація”.

Вартість участі: За попередньої оплати до 10 липня – 1350 грн.; до 10 серпня – 1500 грн., на місці – 1700 грн. Для студентів знижка – 10%. Для членів ВГО “Арт-терапевтична асоціація” – спеціальні знижки.

Попередня реєстрація обов’язкова!

Додаткова інформація на сайті: http://www.art-therapy.org.ua

та за телефонами: [відкрити контакти]+38(098)425-1609(Ольга); [відкрити контакти]+38(097)349-2018; [відкрити контакти](063)8163750 (Тетяна).

Реєстрація в електронному вигляді: [відкрити контакти][email protected]

Є можливість безготівкової сплати участі: ПриватБанк, № картки 5168742343939165,

Плетка Ольга Тарасівна

Проживання та харчування учасники сплачують самостійно.

Ми знайшли чудове місце для проживання! Це база відпочинку «Золотий Беріг» розташована на Азовському морі Запорізької області Якимівського району сел. Кирилівка на території екологічно чистого місця – Азово-Сиваського державного заповідника, з унікальною флорою й фауною. Відсутність стічних виробничих і каналізаційних викидів, віддаленість бази від інших місць відпочинку, пологий, піщаний берег, надзвичайно свіже, чисте морське повітря, наповнений ароматами трав, чиста морська вода робить цю базу єдиної у своєму роді й, воістину, райським куточком для тих, хто шукає спокій, тишу, відпочинок. 
Яким словам під силу передати свіжість морського світанку й шляхетний багрянець заходу, коли здається, що сонце повільне опускається в розплавлене золото? Як описати аромат морського бризу, що п'янить сильніше молодого вина? Що сказати про гру сонячних відблисків на лусці тріпотливої риби? Як передати те неповторне відчуття волі й захвату, яке охоплює кожного, хто хоч раз у житті відвідав «Золотий беріг» на Бірючим? База відпочинку «Золотий беріг» – це скарб, який не потрібно шукати.
Вартісь проживання: Дерев’яні будиночки, кімната на 2-х, зручності на території – 55 грн. за добу з людини; на 3-х, холодильник, кондиціонер, зручності на території - 75-90 грн. за добу з людини; 2-х эт. корпус – двомісні номери, кондиціонер, бойлер, зручності в номері, ел. чайник, чашки, лоджія – 150 грн. за добу з людини; блок з двох двомісних номерів – 125 грн. за добу з людини;
харчування – 100 грн. в день (20/50/30), можна все окремо (без сніданку, вечері).

Деталі Ви можете дізнатися на сайті бази:
http://zolotojbereg.kirillovka.com.ua/

Замовляти проживання треба заздалегідь!!!!
У заявці обов’язково вказуйте, яких умов проживання Ви потребуєте!
На території є кафе з кулінарією, магазин із сезонними овочами й фруктами, молочними та м’ясними продуктами. Всі відстані вимірюються кроками!

А ще нам дуже сподобалося почуття гумору власників бази відпочинку!
Ніякі незручності цього не зможуть переважити!


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини