ITVDN анонсує відео курс по програмуванню C# для професіоналів - Оновлений

ITVDN анонсує відео курс по програмуванню C# для професіоналів - Оновлений

На освітньому порталі ITVDN вийшов новий довгоочікуваний відеокурс C# для професіоналів! Відеокурс C# для професіоналів призначений для глибокого вивчення платформи Microsoft .NET Framework і мови C#.

Цей курс призначений для слухачів, які вже мають знання в програмуванні на мові C#. Перед переглядом даного відео курсу ми рекомендуємо вивчити матеріали відео курсів C# Стартовий C# Базовий. Вивчивши матеріали відео курсу С# для професіоналів Ви зможете впевнено використовувати C # і краще розуміти принципи роботи різних технологій платформи Microsoft .NET
Відео курс з програмування мовою C# від Олександра Шевчука. Матеріали курсу містять багато корисних прикладів, які дозволять Вам глибше розуміти мовні конструкції і принципи використання багатьох класів платформи Microsoft .NET Framework.
У цьому відео курсі Ви дізнаєтеся, як створювати користувацькі колекції і працювати з системними інтерфейсами для створення колекції, а також детально розглядаються основні колекції платформи .NET. Ви вивчіть матеріал, який дозволить Вам працювати з файловою системою, створювати, редагувати і видаляти файли і директорії, також вивчіть одну з найважливіших функцій платформи .NET Framework - рефлексію. Ви дізнаєтеся як створювати свої атрибути і правильно використовувати системні атрибути.

Продовження цієї статті: http://itvdn.com/ru/news/article?id=news-updates-video-course-csharp

Детельніше про курс: http://itvdn.com/ru/video/csharp-for-professional-renewed

Каталог відеокурсів:http://itvdn.com/ru/catalog

Наші курси на YouTube: https://www.youtube.com/user/CBSystematicsTV


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини