Новий відеокурс для веб-розробників "AngularJS Essential"

Новий відеокурс для веб-розробників "AngularJS Essential"

ITVDN випустив новий відеокурс AngularJS для веб розробників, які створюють додатки з використанням JavaScript. AngularJS - однин з найпопулярніших JavaScript фреймворків, який використовується для написання Single Page Application.

Більшість розробників використовують AngularJS як основну бібліотеку при розробці SPA додатків.
Цей відеокурс буде корисний тим, хто хоче оволодіти сучасними знаннями і вийти на новий професійний рівень. Він буде цікавий як початківцям розробникам, так і тим, у кого вже є досвід у програмуванні мовою JavaScript. Даний відеокурс дозволить структурувати свої знання і дасть можливість отримати необхідний набір знань для того щоб навчитися розбиратися в чужому коді і створювати також свої власні додатки.
Про AngularJS можна сказати, що він став стандартом у розробці SPA додатків. Для того щоб вивчити дане відеокурс Вам необхідна буде володіти мовою HTML і СSS і, в тому числі, JavaScript Essential і JavaScript Advanced.
В даному курсі Ви дізнаєтеся що таке AngularJS і шаблони MVC. Коли саме потрібно використовувати AngularJS і яка його структура. Будуть приведені прості і складні приклади. Можна буде вивчити як використовувати Bootstrap. Ви навчитеся створювати AngularJS додатки використовувати модулі, контролери та основні директиви для побудови користувальницького інтерфейсу.
Також Ви навчитеся використовувати однонаправлені і двонаправлені прив'язки даних. Використовувати директиви для створення повторюваних елементів інтерфейсу і завантаження часткових уявлень. В курсі буде розглянуто AJAX - це невід'ємна частина Single Page програми. Будуть розглядаються приклади роботи з сервісом $http для взаємодії з серверної стороною.
Одна з переваг додатків, написаних з використанням шаблону MVC - тестованих. В одному з уроків курсу буде показано, як створювати і запускати unit тести для AngularJS додатків. У цьому курсі детально розглядаються принципи створення сервісів в AngularJS, а також розглядаються основні системні сервіси. Детальніше інформацію про курс Ви можете подивитися на сторінці відеокурсу по AngularJS.
Автором цого курсу є Дмитро Охріменко,весь курс включає в себе 9 уроків, це  майже 10 навчальних годин. Також до кожного уроку є матеріали для самостійного опрацювання.

Детельніше про курс: http://itvdn.com/ru/video/angular-js

Наші курси на YouTube: https://www.youtube.com/user/CBSystematicsTV


Залишити коментар
Будь ласка, введіть ваше ім’я
Будь ласка, введіть коментар.
1000 символів

Будь ласка, введіть email
або Відмінити

Інші статті в категорії Новини